12. 06. 2019 - 15:02
NIKAD BURNIJE NA MEAZZI Wanda je prevazišla samu sebe:...
907
Shares
NIKAD BURNIJE NA MEAZZI Wanda je prevazišla samu sebe: Superzgodna agentica ucijenila Inter, ovo je i definitivan kraj za njenog draganog

NEVJEROVATAN RASPLET SITUACIJE

NIKAD BURNIJE NA MEAZZI Wanda je prevazišla samu sebe: Superzgodna agentica ucijenila Inter, ovo je i definitivan kraj za njenog draganog

Sport.ba
12. 06. 2019 - 15:02
0
Shares

Wanda Nara uvijek nađe načina da bude u centru pažnje. Tako je atraktivna agentica po ko zna koji put prevarila Interovog direktora Giuseppe Marottu, te eskivirala dogovoreni sastanak o crno-plavoj budućnosti svojeg supruga Maura Icardija kojem vodi karijeru.

Wanda, dok je trebalo pregovarati o produžecima ugovora i masnim povišicama, ne da nije kasnila nego je u svakom prijelaznom roku svakih nekoliko dana javno apostrofirala koliko je nestrpljiva da počne pregovore.

wanda-1

Interu je dosta i Wande i Icardija, novi trener Antonio Conte ne želi ga ni u timu, ni u svlačionici, a već se sedmicama piše i govori kako se Icardi planira samo pojaviti u klubu prvog dana priprema.

Tamo će ga, javlja Corriere dello Sport, nastavi li njegova supruga sa svojim igrarijama, dočekati tek informacija da je maknut iz prve momčadi i mora trenirati sam po klupskom programu.

icardi

Vlasnik Zhang Jindong ima dovoljno novca da na inat Icardiju i Wandi odgovori inatom... 'Možda neću zaraditi na tvom transferu, ali nećeš ni ti mene ucjenjivati insistiranjem na ostanku'.

Donedavno je gospođa Nara na sav glas pričala o multi-milionskim ponudama za Icardija. Sada njen suprug jedino izjavljuje 'Ja samo želim ostati u Interu', a sama Wanda... Izbjegava pregovore.

wanda

Inter prvi put nakon ere velikog predsjednika Massima Morattija opet vraća ustroj i stav velikog kluba, a bračni par Icardi ne upada u novu vreću love nego udara glavom u crno-plavi zid.

Oduzet mu je status kapitena, durio se pa... Pokunjeno vratio u momčad. I to uglavnom na klupu. Dečko (26 godina) koji ne drži konce vlastite karijere u rukama izgleda još ne shvata šta zapravo treba učiniti.

icardi

Cijena mu pada, a sada mu prijeti i izostavljanje iz momčadi u kojoj je pet godina bio kapiten. Strašno...

icardi-wanda

(Sport.ba)

Učitaj još novosti