12. 06. 2019 - 07:55
BARCA IPAK IZVISILA De Ligt do kraja sedmice potpisuje za novi...
907
Shares
BARCA IPAK IZVISILA De Ligt do kraja sedmice potpisuje za novi klub, Raiola je itekako upetljao svoje prste

PSG NAREDNA STANICA?!

BARCA IPAK IZVISILA De Ligt do kraja sedmice potpisuje za novi klub, Raiola je itekako upetljao svoje prste

Sport.ba
12. 06. 2019 - 07:55
0
Shares

Agent Mino Raiola u Parizu ove sedmice dovršava još jedan veliki transfer. Paris Saint-Germain čeka finaliziranje ugovora s Matthijsom de Ligtom, javlja novinar Gianluca Di Marzio.

deligt1

19-godišnjem kapitenu Ajaxa otvorene ponude su poslali Barcelona, Manchester City, Manchester United, Bayern München i Juventus tijekom njegovog uspona u Ajaxu, ali su francuski prvaci sada prešli u pole-poziciju u utrci da ga potpišu.

"Sky Sport Italia" javlja da je ponuda Manchester Uniteda već odbijena, a mladi defanzivac je kao jedan od uslova naveo da želi konstantno igrati. Navodno mu Parižani to i garantuju, te bi moglo biti i odlučujući faktor.

deligt-ajax1

deligt-rashford

Ajax traži za De Ligta oko 80 miliona eura, tako da bi Barcelona i Juventus morali prodati neke svoje igrače kako bi ga mogli kupiti.

Navodno je Mino Raiola u naprednoj fazi pregovora s PSG-om te bi sve trebalo biti završeno uskoro. Naime, transfer bi mogao biti ozvaničen u isto vrijeme kada i dolazak novog sportskog direktora Leonarda, koji je napustio Milan nakon sporazumnog raskida ugovora ovog mjeseca. Brazilac se tako vraća u PSG za koji je radio prije nekoliko godina.

raiola

(Sport.ba)

Učitaj još novosti