11. 06. 2019 - 09:10
MOMAK KOJI JE ZALUDIO EVROPU NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE:...
907
Shares
MOMAK KOJI JE ZALUDIO EVROPU NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE: Sancho pred potpisom za ponajvećeg favorita Lige prvaka!

PSG GA ŽELI KAO ZAMJENU ZA NEYMARA

MOMAK KOJI JE ZALUDIO EVROPU NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE: Sancho pred potpisom za ponajvećeg favorita Lige prvaka!

Sport.ba
11. 06. 2019 - 09:10
0
Shares

Jedan od najboljih igrača fudbala današnjice Neymar proživljava najteže dane, j da je sam i kumovao istim.

Dok se po medijima širi priča o navodnom silovanju od strane Brazilca, ni s one fudbalske strane Neymaru ne cvjetaju ruže. Kapiten "Selekaa" neće moći predvoditi svoj tim na "Kopa Amerika" zbog nove povrede, nešto što je itekako namučilo ofanzivca ove sezone.

neymar1-2

Vlasnici kluba iz Pariza bi zbog spomenutih problema i sve učestalijih problema mogao prodati igrača kojeg su prije dvije sezone načinili najskupljim ikada, kada su isplatili 222 miliona eura za njegove usluge Barceloni.

neymar

Po pisanju španskog Don Balona, šampion Francuske već ažurno prati i potencijalne zamjene u slučaju odlaska Brazilca s "Parka Prinčeva". Za sada kako djeluje, Jadon Sancho je određen kao tip igrača koji bi najbolje mogao zamijeniti Neymara.

Englez je fascinirao tokom ove sezone svojim sjajnim partijama u dresu Borussije Dortmund, giganti iz Premijer lige bi takođe želeli da vide mladog ofanzivca ponovo na Ostrvu. Sve je još uvijek na dugačkom štapu, ali djeluju da katarski vlasnici PSG-a polako gube strpljenje za svoju glavnu zvijezdu tima.

Učitaj još novosti