10. 06. 2019 - 21:55
DA I TO SMO DOČEKALI - POTVRDE STIŽU Pogba rekao "da", samo da...
907
Shares
DA I TO SMO DOČEKALI - POTVRDE STIŽU Pogba rekao

VRAĆA SE U TORINO?!

DA I TO SMO DOČEKALI - POTVRDE STIŽU Pogba rekao "da", samo da li je vrijedan najveće žrtve u klupskoj historiji?

Sport.ba
10. 06. 2019 - 21:55
0
Shares

Italijanski mediji tvrde da je Paul Pogba pristao na ponudu Juventusa, da je on to potvrdio Fabiju Paratićiju poslije meča Turske i Francuske, ali da će Juventus morati da napravi bolne rezove kako bi skupio novac za svog bivšeg veznjaka.

On jeste prva meta kluba, spreman je i da smanji primanja, ali Juve mora prodati vjerovatno Cancela, Douglasa Costu i Dybalu, kako bi imao novca za Pogbin transfer koji bi bio jedan od najvećih uh istoriji, a potukao jasno sve rekorde u Italiji.

sanchezpogba

Čeka se da Sarri kaže svoje, alternativa je Sergej Milinković-Savić, Sarriju nije problem da Juve proda Cancela, ali bi želio da ostane Dybala, smatra da mu je pala cijena i da može da ga vratiti na nivo od prije dvije godine.

Što se tiče Douglasa Coste, za njega jeste zainteresovan Man United, ali ne prihvataju da bude dio sporazuma oko Pogbe.

skysports-douglas-costa-juventus-4319589

Čak i da Juve odluči da žrtvuje trojicu igrača za Francuza, moraće da ulože novac, prije svega u desnog beka, i dalje ostaje problem štopera, a vjerovatno će biti potreban još jedan igrač sredine, ako ode Matuidi koga je teško zamisliti u Sarrijevom sistemu.

matuidi3

Navijači su većinom za povratak Pogbe, on je ostavio sjajan utisak, ali sumnja postoji, da li bi ovakav potez bio previše riskantan? Postoji i teorija po kojoj bi prodaje Mandžukića, Perina, Quadrada i Cancela donijele oko 100 miliona u kasu kluba, pa bi to bio dio novca za Pogbu, eventualno bi bio prodan još Costa ili Alex Sandro, i tako izbjegnuto žrtvovanje Dybale.

Ali, kako rekosmo, to opet iziskuje manja ulaganja u druge dijelove tima jer bi Pogba "pojeo" veći dio novca kada je u pitanju prelazni rok. Ostaje nam da vidimo rasplet ove situacije...

pogba-dybala

(Sport.ba)

Učitaj još novosti