06. 06. 2019 - 16:13
'JOSHUA NAKOG OVOGA VIŠE NIJE BIO ISTI': Ruiz objasnio kako je...
907
Shares
'JOSHUA NAKOG OVOGA VIŠE NIJE BIO ISTI': Ruiz objasnio kako je napravio SVJETSKU SENZACIJU

'JOSHUA NAKOG OVOGA VIŠE NIJE BIO ISTI': Ruiz objasnio kako je napravio SVJETSKU SENZACIJU

Sort.ba
06. 06. 2019 - 16:13
0
Shares

Slavni Joshua pao pred noge 'bucka' Ruiza i pogubio titule.

Anthony Joshua u New Yorku je od Meksikanca Andyja Ruiza izgubio WBA, WBO, IBO i IBF naslov.

Ruizu, koji je u tu borbu uletio kao zamjena za suspendiranog Jarrella Millera, nitko nije davao šanse protiv neporaženog prvaka, ali je hrabrom borbom u sedmoj rundi nokautirao Britanca i kreirao jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa.

U intervjuu za FightHubTV Ruiz je pričao i uvjetima revanša, ali se dotaknuo i detalja samog meča te je otkrio trenutak kad je znao da je pojas njegov.

''Bilo je ludo posljednjih dana. Doletio sam iz New Yorka i odmah sam dao na stotine intervjua. Nisam još vidio ni svoju djecu, ni svoju suprugu. Ali uzbuđen sam jer sam osvojio titulu, presretan sam'', rekao je Ruiz dodavši da je pogledao svoju veličanstvenu pobjedu čak 6 puta.

skysports-ruiz-joshua-boxing-4684463

''Uspio me srušiti na leđa u 3. rundi. To mi je bio prvi nokaut, ali uspio sam se dići. Baš kao što bi to učinio pravi ratnik. A onda sam uspio sami ja njega baciti u nokdaun'', dodao je Ruiz.

''Bilo je to malo iznenađenje. Kao da si izgubio nekoliko trenutaka. Nađeš se na podu, oči ti se zatvore, probudiš se i shvatiš da si na podu. Ali osjećao sam se dobro, digao sam se, malo opustio. I pomislio sam: 'Daj mi, Bože, sad snage.' Anthony je krenuo završiti meč i ja sam ga pogodio ljevicom. Nakon tog udarca Joshua nije bio isti”, otkriva svjetski boksački prvak prema tri od četiri najjače federacije i završava:

''Nije želio nastaviti. Nije imao ništa više u sebi. Da sudac nije prekinuo meč, nokautirao bih ga na brutalan način. Ali sudac je odradio svoj posao. Joshua udara vrlo jako čim me rušio. Ali opet smatram da je to bio sretan udarac. Meksički vojnik u meni se probudio i digao sam se s poda.''

 

Učitaj još novosti