17. 05. 2019 - 17:01
ROONEY ŽESTOKO ISKRITIKOVAO MANCHESTER UNITED: Da bi bili...
907
Shares
ROONEY ŽESTOKO ISKRITIKOVAO MANCHESTER UNITED: Da bi bili bolji igrači moraju OVO URADITI!

ROONEY ŽESTOKO ISKRITIKOVAO MANCHESTER UNITED: Da bi bili bolji igrači moraju OVO URADITI!

Sport.ba
17. 05. 2019 - 17:01
0
Shares

Wayne Rooney (33) igra u D.C. Unitedu i gotovo svakog vikenda oduševi MLS poklonike nekim vrhunskim potezom ili golom. Ipak, jednim okom prati i posrnuli Manchester United.

Najbolji strijelac u povijesti 'crvenih vragova' s 253 gola toliko je ogorčen igrom svog bivšeg kluba koji je sezone završio na šestom mjestu Premiershipa s 32 boda manje od prvaka Manchester Cityja koji je u ovom trenutku za njih druga dimenzija.

rooney-11

"Oni se uvijek kukavički sakrivaju iza nekog drugog, što god radili i gdje god bili. Za poraze i loše igre ne terenu krivi su im drugi, kao i za njihovo nevjerojatno, skandalozno ponašanje na društvenim mrežama. Ne mogu doći k sebi da oni nakon poraza na društvenim mrežama reklamiraju odjeću, sredstva za poslije brijanja ili što god. Nemam ništa protiv toga inače jer i sam koristim društvene mreže za tako nešto. Neshvatljivo mi je da aktualni nogometaši Uniteda rade to nakon poraza njihove momčadi. Kada ih navijači s pravom napadaju zbog toga, onda krive one koji im rade marketing. To su besmislice. I ja imam osobe zadužene za to i one ništa ne rade bez mog dopuštenja" - objasnio je Wayne

Bivši engleski reprezentativac smatra da igračima Uniteda nedostaje respekta prema treneru.

"Igrači se moraju bojati nekoga kako bi se pokrenuli. Moraju se bojati Solskjaera, moraju se bojati Carricka. Trebaju ih poštovati, ali ih se i plašiti"- smatra Rooney. Wayne Rooney je ove sezone za D.C. odigrao 12 utakmica u kojima je postigao šest golova i dodao tri asistencije, a Amerikanci ga obožavaju.

 

Učitaj još novosti