15. 05. 2019 - 11:36
Ovo emotivno pismo djevojčice trebalo bi da pročita svaki...
907
Shares
Ovo emotivno pismo djevojčice trebalo bi da pročita svaki košarkaš: Ima 9 godina i nema milione, a tješi NBA superstara! (FOTO)

EMBIID U CENTRU PAŽNJE

Ovo emotivno pismo djevojčice trebalo bi da pročita svaki košarkaš: Ima 9 godina i nema milione, a tješi NBA superstara! (FOTO)

15. 05. 2019 - 11:36
0
Shares

Da sport i košarka pomjeraju granice i izazivaju najčistije emocije kod košarkaša, ali i navijača bez obzira na godine pokazao je primer devetogodišnje Olivije D. Tamos koja se emotivnim, dječijim, pismom obratila svom omiljenom košarkašu Joelu Embiidu. 

embiid

Embiid je s Philadelphijom ispao iz plej-ofa od Toronto Raptorsa, što je izuzetno emotivno doživio. Njegova reakcija podstakla je mladu navijačicu da iz svog ugla utješi košarkaša koji joj je donio mnogo radosti.

embiid

- Dragi Joele Embiid, ti si moj omiljeni košarkaš. Jako mi je žao zbog toga što si izgubio. Vidjela sam kako plačeš na TV-u. U redu je da ponekada izgubiš. I ja gubim svoje košarkaške utakmice. Toliko si toga postigao i ja se zaista ponosim tobom i Sixersima - napisala je Olivija.

Naravno, upravo bi ovo pismo, ili neko slično ovom, napisano iz srca neiskvarenog i čistog navijača koji bez interesa voli sport, trebalo da imaju sportisti kod sebe i u najtežim momentima ga pročitaju, bez obzira na ligu u kojoj igraju, piše Telegraf.rs.

embiid-phila

Novac, marketing, reklame, sponzori, i pritisak koji se svima nameće zbog njih, su samo jedna strana, a ljubav prema igri pod obručima potpuno druga. Ipak su to samo pobjede i porazi koji će dolaziti i poslije jednog sportskog peha.

embiid

embiid21

embiid

embiidd

joel-embiid-felt-great-after-first-back-to-back-of-career

embiid-nurkic

Učitaj još novosti