13. 05. 2019 - 16:05
STIGLO VRIJEME ZA NAPLATU Durant isprovocirao C.J. McColluma,...
907
Shares
STIGLO VRIJEME ZA NAPLATU Durant isprovocirao C.J. McColluma, sad je vrijeme za osvetu

NBA PLAY-OFF

STIGLO VRIJEME ZA NAPLATU Durant isprovocirao C.J. McColluma, sad je vrijeme za osvetu

Sport.ba
13. 05. 2019 - 16:05
0
Shares

U finalu Zapada NBA lige susrest će se branitelji dvostrukog naslova i prvoplasirana momčad te konferencije, Golden State Warriorsi, i pomalo iznenađujuće, Portland Trail Blazersi koji su do prilike za borbu za veliko finale došli preko drugoplasiranih Denver Nuggetsa trijumfom u sedmoj utakmici.

Apsolutni junak sedme utakmice bio je C.J. McCollum sa 37 poena i možda ključnim košem preko Torreya Craiga. Dirljiv je to ishod događaja s obzirom da su mnogi kritizirali McColluma radi zatajenja i skrivanja na terenu većim dijelom regularne sezone i doigravanja.

S druge strane, Warriorsi djeluju kao da su periodične probleme tokom sezone nadvladali te u ovom trenutku djeluju dosta moćno. Šestu utakmicu u Houstonu priveli su kraju u svoju korist i bez ozlijeđenog Kevina Duranta te čekaju Blazerse u prve dvije utakmice u svojoj Oracle Areni, piše Germanijak.

Upravo je Kevin Durant prošlog ljeta 2018. gostovao u podcastu kod C.J. McColluma kojeg odlični strijelac Blazersa vodi sa sportskim novinarom Huffington Posta, Jordanom Schultzom. U tom podcastu je McCollum iskazao blagu frustraciju nad tim što se njegov sastav mora svaki put suočiti s Durantovim Warriorsima i što im oni predstavljaju nepremostivu prepreku.

„Daj, pa znaš da ne možete baš osvojiti naslov“, rekao je Durant u jednom trenutku.

„Veoma cijenim vas dvojicu, ali ne možeš biti ljut zbog toga“, aludirao je na McColluma i Lillarda.

McCollum je također primjetio kako se DeMarcus Cousins mogao pridružiti njima, a ne Warriorsima, s obzirom da on i Jusuf Nurkić dijele istog menadžera. C.J.-u takav razvoj događaja nije baš najbolje sjeo.

„Znači rađe bi Cousinsa umjesto Nurkća?“, na što mu je McCollum odgovorio da su komotno mogli imati obojicu s obzirom da je Cousins tražio 6 miliona a oni su imali još slobodnih 10 do 12 za tu sezonu.

Bit će svakako zanimljivo finale, no naravno, ovisiti će dosta od toga hoće li i kada se oporaviti Kevin Durant...

Učitaj još novosti