22. 04. 2019 - 10:06
ZADNJI PUT SE NIJE DOBRO PROVEO Cristiano Ronaldo nema lijepe...
907
Shares
ZADNJI PUT SE NIJE DOBRO PROVEO Cristiano Ronaldo nema lijepe uspomene iz Hrvtaske

RONALDO

ZADNJI PUT SE NIJE DOBRO PROVEO Cristiano Ronaldo nema lijepe uspomene iz Hrvtaske

Sport.ba
22. 04. 2019 - 10:06
0
Shares

Dinamo je sada već davne 2011. na Maksimiru u sklopu grupne faze Lige prvaka ugostio zvjezdani Real koji je tih godina išao na pogon Cristiana Ronalda koji je tek ulazio u vrhunac svoje karijere... 

ronaldo-leko
Ne razumijem to. Tužan sam jer suci ne štite tehničare, rekao je nezadovoljni Cristiano Ronaldo nakon utakmice Dinama i Real Madrida 2011. u Ligi prvaka te kamermanima nervozno pokazivao krvavi članak. 

ronaldo-krv
Bila mu je to prva, a do ovog Uskrsa i jedina posjeta Hrvatskoj, a ne pamti je po dobrom. Ok, slavili su Madriđani s 1-0 golom Angela di Marije u 53. minuti, ali bila je to rovovska bitka Jurčićevog kontroliranog nogometa i Mourinhovog Reala koja je uzela nekoliko žrtava. Jurčićeva produžena ruka na terenu, rabijatni Jerko Leko, u nekoliko je navrata nagazio i dobrano istukao Cristiana Ronalda. Toliko da Portugalac koji je u karijeri prošao sve i svašta nije mogao vjerovati kako se Leko izvukao samo sa žutim kartonom do kraja utakmice. 

ronaldo-vida

Bjesnio je Ronaldo na Norveškog suca Sveina Oddvara Moena koji je bivšem hrvatskom reprezentativcu Jerku Leki dao žuti u 39. minuti pa ga propustio isključiti u 63. minuti kada je ovaj surovim startom uletio u Portugalčev gležanj. Izvukao se Leko, a Jurčića su slavili kao taktičkog genija koji je po vokaciji zadnjeg veznog igrača postavio na mjesto desnog beka kako bi zaustavio zvijezdu Reala, a u tome je i uspio. Ipak, gol odluke zabio je Di Marija.

ronaldo-real

To je sramota, nepravda! A Marcelo dobije crveni. Nadam se da nam ovaj sudac više nikad neće suditi - ljutio se Portugalac uz negodovanje i kimanje glavom te dodao:

- Ne razumijem zašto je dozvolio Dinamu tako grubu igru. Čini mi se da su imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti