26. 03. 2019 - 15:35
STIGLA PRVA PONUDA Bayern i Barcelona u trci za igračem iz Srbije
907
Shares
STIGLA PRVA PONUDA Bayern i Barcelona u trci za igračem iz Srbije

TRANSFERI

STIGLA PRVA PONUDA Bayern i Barcelona u trci za igračem iz Srbije

Sport.ba
26. 03. 2019 - 15:35
0
Shares

Jedan od najugodnijih igračkih iznenađenja u Bundesligi ove sezone, napadač Luka Jović, ovog će ljeta definitivno otići u redove nekog od europskih velikana. Interesenti za usluge srpskog fudbalera su brojni, a najviše se spominju Inter, Barcelona i Bayern Munchen.

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972


21-godišnji strijelac upisao je ove sezone 15 golova u njemačkom prvenstvu, a fantastičnu suradnju ostvario je sa suigračima u špici Eintrachta iz Frankfurta, Sebastianom Hallerom i hrvatskim reprezentativcem Antom Rebićem. Haller ima gol manje uz 9 asistencija, dok je igrač 'Orlova' skupio 5 asistencija uz svoje ime. Najmanje efikasan bio je upravo Rebić sa 8 golova i 3 asistencije, ali 25-godišnji Vatreni je i propustio najviše utakmica zbog ozljede.

Ovog ljeta, spomenuli smo, ovaj ubojiti trojac definitivno će se raspasti, a španjolski Mundo Deportivo piše kako je u Frankfurt - a istodobno i u Lisabon jer je Jović igrač Benfice na posudbi u Njemačkoj – stigla prva službena ponuda za napadača. Nju je poslao munchenski Bayern i to u visini od 56 miliona eura.

Izgledno je kako Eintracht neće prihvatiti odmah prvu predočenu ponudu, a Mundo Deportivo koketira s konačnim iznosom od 60 miliona za kojega bi uprava bundesligaškog kluba mogla prodati svog perspektivnog igrača. Iako ga je Barca gledala u više navrata ove sezone, zasad se ne zalijeću s ponudom. Mišljenja su kako napadač želi otići iz Bundeslige, stoga ih ne uzbuđuje ova ponuda Bavaraca.

S druge strane, u igri su još dva talijanska velikana, spomenuti Inter te prvak Juventus, a tek trebamo vidjeti gdje se Jović vidi u nastavku karijere.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti