26. 03. 2019 - 08:34
NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Conor McGregor ide u penziju !
907
Shares
NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Conor McGregor ide u penziju !

MMA

NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Conor McGregor ide u penziju !

Sport.ba
26. 03. 2019 - 08:34
0
Shares

Bivši šampion UFC-a u dvije kategorije i najveća zvezda MMA, Konor Mekgregor objavio je da se povlači iz sporta!

conor-mcgregor

Rano jutros, potpuno neočekivano i pravo ni od kuda, Mekgregor je na svom Tviter nalogu napisao da je završio sa "sportom formalno zvanim mješovite borilačke vještine", kao i da svojim kolegama borcima želi sreću u budućnosti.

"Hej, ljudi, kratko obavještenje. Odlučio sam da se povučem iz sporta formalno zvanim 'mješovite borilačke vještine' danas. Svim mojim starim kolegama želim dobro u budućim takmičenjima. Sada se priključujem mojim bivšim partnerima u ovom poduhvatu, koji su već u penziji. Prave pina kolade na moj račun, momci!", napisao je Mekgregor.

Ovo je bilo potpuno neočekivano jer je uslijedilo samo nekoliko sati nakon intervjua koji je emitovan u zabavnom programu "The Tonight Show" sa Džimijem Falonom, u kome je Mekgregor tvrdio da pregovara oko povratka u oktagon u julu.

Ostaje nam da vidimo da li je ovo prava penzija ili samo pokušaj da se izvuče bolja pregovaračka pozicija. Ako je ovo drugo u pitanju, Ircu se ne piše dobro, jer UFC funkcioneri ozbiljno shvataju njegove riječi, prije svih predsjednik te promoterske organizacije Dejna Vajt

(Sport.ba)

Učitaj još novosti