25. 03. 2019 - 21:42
ŠOK ZA JUVENTUS I PORTUGAL Ronaldo se povrijedio u meču sa Srbijom
907
Shares
ŠOK ZA JUVENTUS I PORTUGAL Ronaldo se povrijedio u meču sa Srbijom

POVREDA

ŠOK ZA JUVENTUS I PORTUGAL Ronaldo se povrijedio u meču sa Srbijom

Sport.ba
25. 03. 2019 - 21:42
0
Shares

Dva šoka doživjela je reprezentacija Portugala u prvih pola sata utakmice sa Srbijom večeras u Lisabonu.

cristiano-ronaldo-portugal-v-andorra-fifa-t2k3cxaes9wl

Prvi šok za njih bio je vodeći gol koji je Dušan Tadić postigao iz penala u sedmom minutu, poslije prekršaja golmana domaćih nad Mijatom Gaćinovićem.

Ali, dvadesetak minuta kasnije, novi šok za Portugalce i nešto zbog čega večeras strepe i u Juventusu - Kristijano Ronaldo je povrijeđen i morao je da izađe iz igre.

Njegovo mjesto zauzeo je Pici, a ono što dodatno brine, jeste to što je Ronaldo osjetio bol u mišiću desne noge bez kontakta sa protivničkim igračima, u trenutku dok je stizao loptu uz aut liniju i pokušaju da probije ka golu Srbije.

Odmah je bio svjestan da neće moći da nastavi meč i zatražio je izmjenu. Nadamo se da će sve biti dobro za jednog od najboljih igrača svijeta.

Juventus će čekati konačnu presudu ljekara, ali prve vijesti su već stigle iz Lisabona. Naime, Portugalac je istegao mišić i sigurno će odsustvovati dvije nedelje.

Drugim riječima, njegov nastup u Amsterdamu je gotovo nemoguć, a u Juventusu će biti srećni ako se oporavi za tri nedelje, jer je revanš poslije samo sedam dana.

Ovo će biti veliki udarac za Italijane, Ronaldo je doveden zbog Lige šampiona, povredio se u najgorem mogućem trenutku, a s obzirom na njegove godine oporavak i pored sjajne fizičke spreme traje duže.

U Realu je obično odsustvovao 20-tak dana poslije ovakvih povreda.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti