25. 03. 2019 - 13:45
ZVIJEZDA DINAMA IMA PRELIJEPU DJEVOJKU: Ona je prezgodna i...
907
Shares
ZVIJEZDA DINAMA IMA PRELIJEPU DJEVOJKU: Ona je prezgodna i kandidat je Hrvatske za MISS Svijeta

PRELIJEPA

ZVIJEZDA DINAMA IMA PRELIJEPU DJEVOJKU: Ona je prezgodna i kandidat je Hrvatske za MISS Svijeta

Sport.ba
25. 03. 2019 - 13:45
0
Shares

Nogometaš se sredinom februara na Instagramu pohvalio fotografijom s atraktivnom studenticom.

11
Igrač Dinama i novi hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (24) zaintrigirao je navijače kada je prije nekoliko dana u Dinamovu dresu zabio odlučujući gol Benfici. Perspektivni nogometaš ne skriva da, osim na terenu, sreće ima i u ljubavi.

12
Bruno ljubi atraktivnu 19-godišnju studenticu Teu Slavicu. “Uz moju porodicu i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan”, rekao je za Story. Tea Slavica, 19-godišnja Zagrepčanka, na Instagramu navodi kako studira međunarodno poslovanje na jednom privatnom sveučilištu te u opisu dodaje da “živi prema svojim pravilima”.

I dok se Petković tako strastveno bori na nogometnom terenu, njegova Tea takmiči se za titulu miss. Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem aprila svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama.

Osim što moraju živjeti u Hrvatskoj, sve kandidatkinje izbora za miss, prema službenim pravilima natjecanja ovoga natjecanja, ne smiju biti udane, rastavljene niti imati poništeni brak, a ne smiju biti ni majke ni u drugom stanju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti