24. 03. 2019 - 08:48
KREĆE VELIKA BITKA ZA NOGOMETNOG DRAGULJA: Predstavnici...
907
Shares
KREĆE VELIKA BITKA ZA NOGOMETNOG DRAGULJA: Predstavnici Barcelone, PSG-a i Bayerna na tribinama u ponedjeljak

IGRAČ EINTRACHTA

KREĆE VELIKA BITKA ZA NOGOMETNOG DRAGULJA: Predstavnici Barcelone, PSG-a i Bayerna na tribinama u ponedjeljak

Sport.ba
24. 03. 2019 - 08:48
0
Shares

U ponedeljak će u Lisabonu na tribinama "Luža" biti Erik Abidal i Ramon Planes njegov zamjenik. Dvojica vodećih ljudi sportskog sektora će naravno gledati još jednom Luku Jovića, a pretpostavlja se da će i razgovarati ponovo sa Falji Ramadanijem.

jovic3

Naime, Barselona je zabrinuta, jer je Bajern ušao u trku i razmišlja da umjesto Vernera dovede Srbina. Pojavio se i PSŽ, ako Kavani ode, prva meta je Jović.

Zbog čega su Katalonci zabrinuti?

Pa, zbog cijene.

Naime, Ajntraht će prodati najboljem ponuđaču svoj biser, treba reći da osim otkupa Jovića od sedam miliona eura, oni moraju i petinu budućeg transfera da daju ekipi Benfike.

salihamidzic

Pričalo se da je cijena oko 60 miliona, međutim, sada stižu vijesti da Nijemci traže 70, pošto su nekoliko velikih klubova u igri. To bi jasno povećalo ono što im ostaje u kasi, u tom slučaju bi od Jovića zaradili blizu 50 miliona eura, ostatak bi završio u kasi Benfike.

Jović hoće u Barselonu, ali sa druge strane pitaju se Nijemci koji nikada nisu bili u poziciji da zarade ovaj novac, najveći transfer Ajntrahta je desetak miliona eura koliko du uzeli od Parižana za Kevina Trapa koji se sada vratio na pozajmicu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti