23. 03. 2019 - 23:34
SATOSHI ISHII "DEBITOVAO" ZA HRVATSKU: Cro Ishi pobijedio Brazilca
907
Shares
SATOSHI ISHII

MMA

SATOSHI ISHII "DEBITOVAO" ZA HRVATSKU: Cro Ishi pobijedio Brazilca

Sport.ba
23. 03. 2019 - 23:34
0
Shares

Večerašnja priredba najjače europske MMA organizacije KSW u poljskom Lodzu bila je oplemenjena s dva borca Ivana Dijakovića - 'Hrvat' Satoshi Ishii podijeljenom odlukom sudaca pobijedio je bivšeg prvaka Fernanda Rodriguesa Jr. dok je Aleksandar 'Joker' Ilić spektakularno nokautirao Damiana Janikowskog, veliku zvijezdu KSW-a te srebrnog sa Svjetskog prvenstva u hrvanju i brončanog s Olimpijskih igara 2012. u Londonu.

04

Obojica su debitirala za poljsku MMA promociju i obojica su uspješno odradila prvi nastup. Satoshi Ishii imao je težak zadatak u liku bivšeg prvaka KSW-a i opasnog teškaškog udarača Fernanda Rodriguesa. No, kako je najavio u intervjuu za 24sata - Ishii je Brazilca razbio.

02

"Opasan je udarač, ali mislim da sam bolji borac i da ću ga razbiti. Fernando je najobičnija nakupina testosterona, pun je hemije" - 'počastio' je novopečeni hrvatski borac svog protivnika uoči borbe.

Japanac s hrvatskom putovnicom i adresom te prijatelj Mirka Filipovića i član njegova Cro Cop tima slavio je podijeljenom odlukom sudaca nakon što je odškolovao Brazilca tri runde.

03

Brazilac je na koncu preživio sve tri runde neuspješnog hrvanja s Japancem, a Ishii je pričekao službeno proglašenje pobjednika te da mu sudac Marc Goddard podigne ruku u znak pobjede.

Ishii je tako ostvario šestu pobjedu u nizu i na najbolji mogući način započeo novu avanturu u najjačoj europskoj MMA organizaciji.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti