22. 03. 2019 - 09:31
LUKA MODRIĆ: U Mađarskoj će biti još teže!
907
Shares
LUKA MODRIĆ: U Mađarskoj će biti još teže!

HRVATSKA

LUKA MODRIĆ: U Mađarskoj će biti još teže!

Sport.ba
22. 03. 2019 - 09:31
0
Shares

Kapiten Hrvatske  Luka Modrić započeo je još jedan kvalifikacijski ciklus s hrvatskom reprezentacijom, a start ovog, vjerujemo, bio mu je jedan od težih, iako to možda nije očekivao, no ono što je najbitnije je rezultat, Azerbajdžan je apsolviran s 2:1, a prvi korak ka Euru učinjen.

modric1

„Vidi se da nema lakih suparnika. Svaka utakmica u ovim kvalifikacijama bit će teška i do zadnje minute. Očekujemo takvu i u nedjelju, ali spremni smo,“ rekao je Luka Modrić nakon sinoćnje pobjede protiv Azera.

„Nije nas bilo strah, izbornik je inzistirao na strpljivosti i to smo učinili. Jako su se dobro branili, zabili nam taj gol… Htio ne htio uvuče ti se... Neću reći nervoza, nego počneš srljati u nekim situacijama u kojima ne bi smio. Ali sve u svemu možemo biti zadovoljni s dosta toga. Ponavljam, tri boda su najvažnija.“

S obzirom na neatraktivnost protivnika, Maksimir je bio ugodno popunjen.Dojam je da publika nije pokazala svoje najbolje, naročito nakon primljenog gola kad se na zagrebačkom stadionu mogla čuti muha, ali Modrić kaže kako su svejedno dobili potreban poticaj od navijača.

„Hvala navijačima, gurali su nas prema povratku.“

U Mađarskoj ih neće biti u tolikom broju, a Modrić je svjestan da će biti puno teže nego sinoć, ali će barem imati jednu olakšavajuću okolnost.

„Očekuje nas teška utakmica, sjećam se s prijateljske od prije nekoliko godina i vjerujem da će ova biti takva, ali ćemo valjda imati nešto više prostora.“

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti