21. 03. 2019 - 14:46
KOBE BRYANT OTKRIO Žalim zbog samo jedne stvari
907
Shares
KOBE BRYANT OTKRIO Žalim zbog samo jedne stvari

NBA

KOBE BRYANT OTKRIO Žalim zbog samo jedne stvari

Sport.ba
21. 03. 2019 - 14:46
0
Shares

Kobe Bryant  svih 20 godina NBA karijere proveo je u LA Lakersima, iako su ga na draftu 1996. kao srednjoškolca izabrali Charlotte Hornetsi i odmah ga trejdali za Vladu Divca.

U tih 20 godina samo je jedanput bio blizu odlaska, nakon poraza u finalu 2004. od Detroita, kad je definitivno pukla ljubav sa Shaquilleom O'Nealom pa je zatražio trejd u Chicago Bullse. No Lakersi su ga nagovorili da se predomisli i naposljetku poslali Shaqa u Miami.

bryant

Nema puno stvari za kojima žali u karijeri, osim možda šestog naslova kojim bi se izjednačio s Michaelom Jordanom. Ali Bryant je maštao o igranju za drugi klub. U razgovoru za The Athletic otkrio je kako je sanjao o New York Knicksima, što je na prvu ruku poprilično čudno jer je jedan od najpopularnijih NBA klubova već jako dugo ujedno i jedan od najlošijih, kako rezultatski tako i organizacijski. Razlog je sasvim druge prirode.

kobe-bryant-nba-preseason-utah-jazz-los-angeles-lakers6-850x560

"Uvijek sam nekako sanjao da igram u New Yorku, kako bi to bilo. Istina je. Madison Square Garden bio je historijska dvorana, posljednja preostala. Kad sam došao u NBA, još su postojali Chicago Stadium i Boston Garden, ali oni su u međuvremenu srušeni. Tako da je ostao samo MSG. Uvijek sam želio biti dio te historije i igrati tamo. Bilo bi sjajno da sam igrao u tom gradu", rekao je 40-godišnji Kobe, koji je često baš u toj dvorani pružao partije za pamćenje.

U februaru 2009., u sezoni kad je osvojio četvrti naslov prvaka, tamo je zabio 61 koš, jedan manje od rekorda dvorane Carmela Anthonyja, ali najviše među gostujućim igračima. Taj je rekord ove sezone izjednačio James Harden.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti