19. 03. 2019 - 15:09
SILVESTER STALONE POSLAO PORUKU MCGREGORU: Khabib ostao u čudu...
907
Shares
SILVESTER STALONE POSLAO PORUKU MCGREGORU: Khabib ostao u čudu nakon ovoga

UFC

SILVESTER STALONE POSLAO PORUKU MCGREGORU: Khabib ostao u čudu nakon ovoga

Sport.ba
19. 03. 2019 - 15:09
0
Shares

Ikona Holivuda i suvlasnik UFC licence Silvester Stalone kritikovao je jednog od najboljih boraca današnjice Konora Mekgregora. Naime, Roki smatra da bivši UFC šampion mora ponovno da se suoči sa Kabibom Nurmagomedovom i da u revanšu “ostavi srce u kavezu”, jer u suprotnom nikad neće imati mira, prenosi “Fight Site”.

mcgregor

"Mislim da Mekgregor u svemu ovome treba da pronađe inspiraciju. Treba da kaže: “U redu prošao sam kroz težak period, javno sam ponižen, nalazim se na raskrsnici života i moram nešto da uradim. Suočio sam se sa svojim strahom. Suočio sam se s nevjerovatnim protivnikom koji se čini neuništivim. Habibom”. 

khabib3

Mekgregor je borbu za pojas lake kategorije protiv Nurmagomedova na UFC 229 izgubio prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Stalone vjeruje da se Irac predao i to je ono što mora da promijeni u revanšu.

"Prošli put je izgubio jer je bio ogorčen. Bio je ponosan. Bio je arogantan. Došao je pred tog gospodina spuštenih ruku i ovaj ga je uništio. Mogao je bolje da se brani. Nije imao plan B! Ma, nije imao ni plan A minus. Sada mora da pokaže pravu veličinu.  Šampion se bori do kraja." - zaključio je Stallone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti