19. 03. 2019 - 09:30
PROSINEČKI PROGOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE O VRANJEŠU: Otkrio...
907
Shares
PROSINEČKI PROGOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE O VRANJEŠU: Otkrio detalje za koje javnost nije znala

SPORTKLUB

PROSINEČKI PROGOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE O VRANJEŠU: Otkrio detalje za koje javnost nije znala

Sport.ba
19. 03. 2019 - 09:30
0
Shares

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nizom afera završio je karijeru u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Presudilo mu je što je na ruci istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata.

braca-vranjes-bih-11iz8koa3ciza17naedhp1ndot

Ranije je Vranješ na drugoj ruci istetovirao granice Republike Srpske pa ih precrtao u sat. Ušao je i u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, a posljednji veliki skandal mu je afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

5c656974-d700-44bf-8023-0fa20a0a0a67-jelena-i-vranjes-previeworg

"Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo reći da je Ognjen u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju, dao je svoj maksimum i zbog toga ostaje žal. Nije Robert Prosinečki otjerao Vranješa, kao što svi pričaju, nego je on otjerao sebe sam", rekao je Prosinečki za Sportklub.

prosinecki-vranjes

Nedavno se oglasio i sam Vranješ.

"Nepravedno je da uvijek budem ja... Uvijek sam ja žrtveni jarac", rekao je Banjalučanin za belgijski HLN.

 Za četničkog vojvodu Momčila Đujića rekao je da je bio samo svećenik koji je pripadao njegovom narodu, a aferu s Karleušom nije htio komentirati

(Sport.ba)

Učitaj još novosti