18. 03. 2019 - 18:46
BAYERN PRAVI POSAO STOLJEĆA: Kršit će svoja pravila samo zbog...
907
Shares
BAYERN PRAVI POSAO STOLJEĆA: Kršit će svoja pravila samo zbog njega

SJAJAN FUDBALER

BAYERN PRAVI POSAO STOLJEĆA: Kršit će svoja pravila samo zbog njega

Sport.ba
18. 03. 2019 - 18:46
0
Shares

Geret Bejl je po svemu sudeći odigrao svoje na "Bernabeu", iako ga Perez simpatiše Velšanin izgleda ne postoji u budućim planovima Zidana. Francuz želi osvježenje i zna se već prva meta, Eden Azar bi mogao sljedeće ljeto obući kraljevsko-bijelo, ali visoka plata Bejla pravi problem.

bale

Velšaninu ističe ugovor 2022. godine, a njegova potraživanja malo koji klub može da namiri, Bajern Minhen je svakako jedan od rijetkih koji uvijek posluje pozitivno. Dva giganta imaju bliske odnose već godinama, nasvježiji primer jeste Džejms Rodrigez koji završava dvogodišnju pozajmicu na "Alijanc" areni.

Izvori bliski Bavarcima sugerišu da će prilikom povratka Kolumbijca na "Bernabeu" krenuti razgovori o selidbi dvadesetdevetogišnjeg krila u suprotnom pravcu. Geret Bejl završava svoju šestu sezonu u Madridu, podsjetimo došao je iz londonskog Totenhema za sumu od 100 miliona evra što je bio tadašnji rekord u transferima.

Bajern bi morao da izdvoji barem isto toliko, čelnici kluba su u nekoliko navrata debatovali o tome da li Bavarci treba da se uključe u čitavu priču sa visokim transferima i famoznom cifrom od 100 miliona, ali čini se da će to uskoro biti neminovnost.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti