16. 03. 2019 - 19:12
E TO SE ZOVE PROCENAT: Evo koliko će Zvezda zaraditi ukoliko...
907
Shares
E TO SE ZOVE PROCENAT: Evo koliko će Zvezda zaraditi ukoliko Frankfurt proda Jovića

TRANSFER

E TO SE ZOVE PROCENAT: Evo koliko će Zvezda zaraditi ukoliko Frankfurt proda Jovića

16. 03. 2019 - 19:12
0
Shares

Izvjesno je da će Luka Jović promeniti klub na kraju ove sezone, nekoliko je zainteresovanih klubova, a po svemu sudeći, Barselona je na prvom mjestu, odnosno na pol-poziciji.

jovic

Erik Abidal je u društvu čelnih ljudi Barselone gledao Luku u pobjedi Ajntrahta protiv Intera, upravo je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sebi digao cijenu dodatno golom koji je značio plasman Frankfurtu u četvrtfinale.

Očekivali smo da mu cijena sa 30-ak miliona eura skoči na oko 40, ali bi Frankfurt mogao da traži i čitavih 50 miliona eura na kraju ovog ljeta. Cijena bi mogla samo da raste do kraja, posebno ukoliko Luka Jović bude igrao dobro u završnici sezone, ali i u dresu reprezentacije Srbije.

jovic

U Crvenoj zvezdi sa velikim zadovoljstvom posmatraju čitavu situaciju. Oni imaju pravo na 3% od svakog transfera Luke Jovića prema pravilima FIFA (od ukupnih 5% koliko se daje na trening kompenzaciju Crvenoj zvezdi ide 3%, Benfiki 2%).

Dakle, za transfer od 50 miliona eura, Crvenoj zvezdi pripada čitavih milion i po eura, što će dobro doći upravi ovog kluba u planovima za novi plasman u Ligu šampiona ukoliko ekipa ostane prva do kraja ove sezone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti