13. 03. 2019 - 23:34
GLUPOST GA SKUPO KOŠTALA: Igrač Liverpoola neće biti na...
907
Shares
GLUPOST GA SKUPO KOŠTALA: Igrač Liverpoola neće biti na raspolaganju u 1/4 finala

LIGA PRVAKA

GLUPOST GA SKUPO KOŠTALA: Igrač Liverpoola neće biti na raspolaganju u 1/4 finala

Sport.ba
13. 03. 2019 - 23:34
0
Shares

Fudbaleri Liverpula slavili su sa 3:1 na "Alijanc Areni" u revanš meču osmine finala Lige šampiona, pa pošto je na "Enfildu" bilo 0:0, idu dalje. Bajern je djelovao nemoćno na svom terenu, gosti iz Engleske su dominirali u većem delu susreta i zasluženo su izborili plasman u četvrtfinale, golovima Mane (2) i Vridžila van Dajka.

mane6

Početkom utakmice, tačnije u 13. minutu, povredu je doživeo kapiten "Redsa" Džordan Henderson, još uvijek nema informacija o kakvoj povredi se radi. On je napustio teren, sutra će se znati koliko će odsustvovati sa terena.

henderson1

I dok je njegov nastup u četvrtfinalu pod znakom pitanja, Jirgen Klop sasvim sigurno neće moći da računa na jednog od najstandardnijih prvotimaca. U pitanju je Endi Robertson, koji je u sudijskoj nadoknadi, pri rezultatom 3:1 u korist "Redsa", napravio jedan nepotreban prekršaj, sudija Orsato ga je počastio žutim kartonom. 

61637169-andy-robertson

Škot je tako zaradio suspenziju sa narednog meča Liverpula u Ligi šampiona, pa će Klop imati veliku glavobolju za prvi meč četvrtfinala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti