13. 03. 2019 - 21:01
STIGLA OGROMNA PONUDA ZA BALEA: Velšanin je spreman napustiti...
907
Shares
STIGLA OGROMNA PONUDA ZA BALEA: Velšanin je spreman napustiti Madrid i preći u ovaj tim

TRANSFER

STIGLA OGROMNA PONUDA ZA BALEA: Velšanin je spreman napustiti Madrid i preći u ovaj tim

Sport.ba
13. 03. 2019 - 21:01
0
Shares

Zidan je ljetos napustio Real Madrid, to je ubrzo uradio i Kristijano Ronaldo, a Florentino Perez je vJerovao da Geret Bejl može da izraste u novog vođu "Los Blankosa".

bale

Ipak, nove povrede i slaba forma pokazali su da Velšanin nije u mogućnost da preuzme štafetu od Portugalca, uslijedili su slabi rezultati Reala, koji je izgubio šansu već početkom marta da se bori za bilo koji trofej, doduše osvojili su Svjetsko klupsko prvenstvo u decembru.

zidane-ronaldo

Bilo kako bilo, sezona na "Bernabeu" je za zaborav, na iznenađenje mnogih Zidan se vratio na klupu ekipe posle devet meseci, očekuje nas uzbudljivo leta u Madridu.

Francuski stručnjak je i upozoravao Pereza da Bejl ne može da bude vođa "kraljevskog" kluba, odnosi njega i velškog fudbalera daleko su od idealnih, pa se stiče sve snažniji utisak da je bivši igrač Totenhema završio sa madridskim Realom.

Tako je Totenhem, upoznat sa situacijom, ponudio Realu mogućnost da pošalju Gereta Bejla nazad u Sjeverni London, ali na pozajmicu.

Ipak, nisu spremni da preuzmu cijelu Bejlovu platu, od 15 miliona eura, na sebe, najviše što su spremni da ponude Realu je da plate 12 miliona eura za godinu dana Velšaninu, dok bi Real bio u obavezi da isplati ostatak.

bale

Vidjet ćemo da li su u upravi madridskog kluba spremni na ovako nešto, a veliko je pitanje i da li mogu da dobiju bolju ponudu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti