13. 03. 2019 - 18:13
PROCURILI NOVI ŠOKANTNI DETALJI: Oglasila se osoba kojoj je...
907
Shares
PROCURILI NOVI ŠOKANTNI DETALJI: Oglasila se osoba kojoj je McGregor uništio privatne fotografije

BIO JE I U ZATVORU

PROCURILI NOVI ŠOKANTNI DETALJI: Oglasila se osoba kojoj je McGregor uništio privatne fotografije

Sport.ba
13. 03. 2019 - 18:13
0
Shares

Conor McGregor je ponovno uhićen. Ovaj put je morala intervenirati policija u Miamiju, a razlog uhićenja UFC zvijezde je otimanje i uništavanje. U srijedu su stigle neke nove pojedinosti o ovom novom incidentu kontroverznog bivšeg prvaka.

mcgregor-laugh

TMZ je razgovarao s Ahmedom Abdirzakom, žrtvom otimanja telefona. Ovaj inače stanovnik Londona tvrdi da ga je McGregor privukao sebi, uzeo mu telefon i zabio ga u zemlju. Sve nakon što se Abdirzak samo htio fotografirati s 'Notoriousom'.

mayweather-mcgregor

'Došao je da bi me primio za ruku, ali čim je stigao se rukovati, privukao me sebi, iščupao je telefon iz ruke i počeo ga razbijati', izjavio je Abdirzak.

Svi ti njegovi zaštitari su me doslovno okružili. Počeli su me gurati od njega, a zajedno s McGregorom su gazili po telefonu', dodala je Irčeva žrtva, a prenosi Fight Site.

mcgregor

Nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 12.500 dolara, Irac je pušten na slobodu te se obratio javnosti priopćenjem. No, tu za njega problemi nisu gotovi. Naime, osim što ga čeka suđenje prema optužnici koju će država podnijeti protiv njega, 'Notoriousa' vjerojatno čeka i privatna parnica. Londončanin ga planira tužiti jer je izgubio dragocjene fotografije svog sina, koje su bile u uništenom telefonu.

'Tamo su bile fotografije mog sina koje više nikada neću vidjeti', zaključila je žrtva za TMZ.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti