13. 03. 2019 - 11:20
MADRID DOŠAO DO TAČKE KLJUČANJA Rasturio je Atletico pa se...
907
Shares
MADRID DOŠAO DO TAČKE KLJUČANJA Rasturio je Atletico pa se obratio navijačima Reala: Je li moguće da se ovo dešava?!

CRISTIANO RONALDO

MADRID DOŠAO DO TAČKE KLJUČANJA Rasturio je Atletico pa se obratio navijačima Reala: Je li moguće da se ovo dešava?!

Sport.ba
13. 03. 2019 - 11:20
0
Shares

Cristiano Ronaldo gotovo da je sam izbacio Atletico Madrid iz osmine finala Lige prvaka. Portugalac je dao hat-trick u pobjedi Juventusa 3:0 i zaslužen prolazak u četvrtfinale najelitnijeg klupskog takmičenja, nakon čega je poslao poruku navijačima Atletijeva najvećeg rivala.

Naravno, to je Real, klub u kojem je Ronaldo proveo devet godina, prije nego što je prošlog ljeta došao u Juventus."Šaljem zagrljaje svima kojima je Real u srcu"

, poručio je nasmijani Ronaldo i namignuo nakon što se zagrlio s novinarom El Chiringuita, televizijskog showa posvećenog Realu.

A samo dan ranije povratnika Zidanea su pitali hoće li u Real vratiti i Ronalda. Navijačima je i dalje iteako u srcu, mnogi priželjkuju njegov povratak, iako će to biti veoma teško za izvesti.

Ljubav prema njemu sada će biti još veća nakon što je razbio Atletico, pa još nakon toga poslao ovakvu poruku realovcima.

cristiano-ronaldo-juventus-atletico-madrid-champions-league-1612lqd28uekw1updnslv2mcsr

Ronaldo se u Juventusu preporodio. I tamo je slavljen i pravi ljubimac publike. A i u Torinu će sada to biti još i više, nakon što je Juventus zahvaljujući njemu po prvi put ostvario evropski podvig.

pjanic-ronaldo

Nikad do sada slavni klub nije u nokaut fazi euro-kupa nadoknadio zaostatak od dva gola iz prve utakmice. S njim je izgleda dosta toga moguće ove sezone...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti