13. 03. 2019 - 09:42
NAKON ŠOKANTNOG PORAZA, NOVAK POTPUNO VAN SEBE : Čeka ga teška...
907
Shares
NAKON ŠOKANTNOG PORAZA, NOVAK POTPUNO VAN SEBE : Čeka ga teška kazna, ovakvog ga nikad nismo vidjeli (VIDEO)

INDIAN WELLS

NAKON ŠOKANTNOG PORAZA, NOVAK POTPUNO VAN SEBE : Čeka ga teška kazna, ovakvog ga nikad nismo vidjeli (VIDEO)

Sport.ba
13. 03. 2019 - 09:42
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković eliminisan je već u trećem kolu Mastersa u Indian Wellsu, pošto je izgubio od Nijemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4.

djokovic

Kolšrajber je iskoristio priliku protiv neprepoznatljivog Ðokovića i pobijedio ga drugi put u karijeri, uz osam poraza, a prvi put poslije skoro 10 godina, odnosno poslije Roland Garrosa 2009. godine.

kohlscreiber

Nakon šokantne eliminacije u singlu, Novak je ponovo morao na teren... S Fabiom Fonjinijem igrao je četvrtfinale u dubl konkurenciji.

5c4f3f02-e684-44c7-a9b8-337d0a0a0a67-novak1-previeworg

Srbin je bio jako frustriran zbog poraza od Filipa Kolšrajbera. Nakon jednog izgubljenog poena sredinom drugog seta iskalio je sav bijes koji se nakupio na reketu i ogradi koja se nalazi iza osnovne linije.

djokovic1

Naime, pri rezultatu 3:1 srpski igrač je bacio reket ka zaštitnoj ogradi i tom prilikom je oštetio. Nema sumnje da ga zbog ovog poteza očekuje kazna.

Novak je kasnije na konferenciji za medije priznao da je tokom dubl meča razmišljao o porazu u singlu.

djokovic

"Morao sam preći preko poraza za manje od sat vremena, ali moram priznati da sam razmišljao o njemu na terenu tokom meča dublova. Kada bih udario dobar ritern, pitao sam se zašto nije bilo tako i ranije u singlu", rekao je Đoković.

 

Učitaj još novosti