13. 03. 2019 - 08:23
IMA LI MU RAVNOG Pada rekord za rekordom, evo kakav je...
907
Shares
IMA LI MU RAVNOG Pada rekord za rekordom, evo kakav je fudbaler zaista Cristiano Ronaldo!

LIGA PRVAKA

IMA LI MU RAVNOG Pada rekord za rekordom, evo kakav je fudbaler zaista Cristiano Ronaldo!

Sport.ba
13. 03. 2019 - 08:23
0
Shares

Ovo je definitivno bilo veče Cristijana Ronalda! Sjajni Portugalac je postigao hat-trick jednoj od omiljenih žrtava, Atletico Madridu, te Jorgandžije tako eliminisao u osmini finala Lige prvaka.

Juventus je nakon dva gola zaostatka dočekao Atletico koji važi za ekipu s možda i najboljom defanzivom na svijetu. Ipak, sinoć u Torinu od toga nismo vidjeli ništa, četa Dijega Simeonea nije imala rješenja za odličnog Portugalca.

Juventus nikad do sada nije nadoknadio 0:2 u najelitnijem klupskom takmičenju, sve do sinoć. Nevjerovatan podvig Stare dame obilježio je sjajni Ronaldo koji je postigao sva tri gola i tako obezbijedio plasman u narednu fazu takmičenja.

CRISTIANO JE BLISTAO, ALI GA JE ONA ZASJENILA Georgina zaplakala, pa potom posvetila objavu svom draganu i objavila njegovu fotku iz djetinjstva

Portugalac je ovim golovima još jednom postavio ljestvicu visoko kada su u pitanju određeni rekordi.

ronaldo

Naime, postao je prvi fudbaler koji je stigao do brojke od 127 golova u takmičenjima pod okriljem UEFA. Takođe, on je ubjedljivo najbolji strelac u nokaut fazama Lige šampiona sa 63 postignuta gola, iza njega su Messi sa 40 i Muller s 21.

ronaldo

S ovako raspoloženim Ronaldom Juventus može i na krov Starog kontinenta. Samo da ih i sreća malo posluži...

pjanic-mandzukic-juventus

(Sport.ba)

Učitaj još novosti