12. 03. 2019 - 12:46
"ŠVABO OPROSTI" Jedan Tuzlak je spasio obraz grada!
907
Shares

BOSNA I HERCEGOVINA

"ŠVABO OPROSTI" Jedan Tuzlak je spasio obraz grada!

Sport.ba
12. 03. 2019 - 12:46
0
Shares

Nakon skandaloznog transparenta koji su istakli pojedini navijači Slobode na utakmici protiv Željezničara stigao je i odgovor administratora stranice "Historija Slobode" on je u svoje ime napisao veoma emotivan tekst za koji vjerujemo da je ipak mišljenje većine građana Tuzle. Podjsetimo na spornom transparentu pisalo je: "Amare isti si ko otac, zreo si za moždani"

ivica-osim

"Čovjek koji se na sebi svojstven način suprotstavio velikosrpskom fašizmu i stavio svoju Bosnu i Hercegovinu ispred svoje karijere ne može biti neprijatelj ove stranice! Šta god neko mislio i koliko god Željezničar bio kriv što smo ispali iz lige, istu krivicu snosi i GOŠK i tadašnja uprava FK Sloboda. Ova stranica od početka ima za cilj da veliča Slobodu i njenu antifašističku tekovinu i ako je neko od legendi protivničkih klubova zaslužio da se nađe ovdje, to je sigurno Ivica Osim. U ludilu koje nam se dešava, najmanje što možemo uraditi je izviniti se čovjeku koji je istinska legenda bh. fudbala. #tuzlanskasloboda ????⚫

(Ovo je isključivo stav admina stranice i nema nikakve veze sa navijačima Slobode, a pogotovo ne sa trenutnom Upravom FK Sloboda.)"

(Sport.ba)

Učitaj još novosti