12. 03. 2019 - 08:53
LUDNICA U NBA Tuča igrača obilježila utakmicu
907
Shares
LUDNICA U NBA Tuča igrača obilježila utakmicu

NBA

LUDNICA U NBA Tuča igrača obilježila utakmicu

Sport.ba
12. 03. 2019 - 08:53
0
Shares

Toronto Raptorsi posljednje tri godine ispadali su u doigravanju NBA lige od Cleveland Cavaliersa predvođenih LeBronom Jamesom. LeBron je prošlog ljeta odnio svoje talente u Kaliforniju, ali Cavsi su i dalje tu da Kanađanima pokvare dan i zakompliciraju život.

Ne samo da je Cleveland senzacionalno razbio Raptorse 126:101, nego će Toronto na nekoliko utakmica ostati bez važnog igrača zbog neminovne suspenzije.

Naime, Serge Ibaka pao je na provokaciju Marquesea Chrissa i brutalno ga napao.

U završnici treće četvrtine Raptorsi su izveli loptu ispod svoga koša u pokušaju da je prebace sve do Ibake na drugom kraju parketa. Međutim, lopta je bila malo prejaka, Ibaka je nije uspio dohvatiti te je pao na pod, Chriss mu je nešto dobacio, na što je ovaj poludio. Brzo je ustao, uhvatio ga za vrat, zalijepio ga za nosač koša, a onda je krenula razmjena udaraca. 


Suigrači i suci su brzo reagirali, pa nitko nije ozlijeđen, ali obojicu čeka suspenzija na nekoliko utakmica, koja će puno teže pasti Ibaki i Raptorsima jer su u jeku borbe za prvo mjesto na Istoku, dok Cavsi ionako nastoje što lošijim omjerom steći što veće šanse za visoki izbor drafta. Ibaka će vjerojatno lošije proći jer je bio agresivniji, a i ima povijest sličnih incidenata u NBA karijeri.


Colin Sexton bio je prvi strijelac Cavsa s 28 poena, a Kevin Love je zabio 16 uz 18 skokova. Kod Raptorsa je jedini vrijedan spomena bio Kawhi Leonard s 25 koševa i devet skokova.

Rezultati:

Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors 126:101
Washington Wizards – Sacramento Kings 121:115
Brooklyn Nets – Detroit Pistons 103:75
Houston Rockets – Charlotte Hornets 118:106
Utah Jazz – Oklahoma City Thunder 89:98
Los Angeles Clippers – Boston Celtics 140:115

(Sport.ba)

Učitaj još novosti