11. 03. 2019 - 17:48
BALEA BAŠ BRIGA ZA NOVOG TRENERA Zabavlja se na Floridi i igra...
907
Shares
BALEA BAŠ BRIGA ZA NOVOG TRENERA Zabavlja se na Floridi i igra golf

ŠPANIJA

BALEA BAŠ BRIGA ZA NOVOG TRENERA Zabavlja se na Floridi i igra golf

Sport.ba
11. 03. 2019 - 17:48
0
Shares

Sigurno već znate  Zinedin Zidan će se vratiti na klupu Real Madrida.

zidane-perez

Francuz je nakon tri uspješne sezone ljetos napustio redove "kraljevskog" kluba, nakon njega je nastao haos, Lopetegi i Solari se nisu snašli, Real je ostao bez šansi za trofeje, pa je Perez brže bolje vratio stručnjaka koji je sa "Los Blankosima" osvojio tri vezane Lige šampiona.

Uskoro se očekuje i promocija, ali izgleda da Gereta Balea ne pogađaju previše velike promjene u klubu za koji nastupa.

bale

Velšanin je bio na marginama kod Zidana, nisu se najbolje slagali, iako je postigao dva gola u minulom finalu Lige šampiona, sjetimo se da je i taj veliki i važan meč počeo sa klupe.

Kada je francuski stručnjak napustio Real, zajedno sa Kristijanom Ronaldom, Baleu je trebalo da svane, očekivalo se da će postati novi lider Reala, ali on nije ispunio očekivanja, ponovo je imao problema sa povredama, pričalo se da nema nijednog prijatelja u klubu, kao i da namjerno ne želi da se služi španskim jezikom.

Sada, kada se Zidan vraća, čini se da mu je odzvonilo u španskoj prijestolnici, ali on ne haje, bavi se golfom.
Poznato je da Bejl obožava da igra golf, pa je tako na društvene mreže podjelio video na kojem uživa u igranju istog, na terennima na kojima se igra PGA tur na Floridi.

Napisao je i da jedva čeka da gleda šampionat koji na pomenutim terenima počinje 14. marta i traje do 17. marta, izgleda da mu je do tog turnira više stalo nego do dešavanja u klubu koji ga plaća. Kako stoje stvari, neće ga još dugo Real imati na svom platnom spisku.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti