09. 03. 2019 - 20:26
SRBIJA NAKON OVOGA NA NOGAMA Duško i Jelena donijeli odluku o...
907
Shares
SRBIJA NAKON OVOGA NA NOGAMA Duško i Jelena donijeli odluku o RAZVODU, ovo se apsolutno nije OČEKIVALO

DALI ŠANSU BRAKU DO NOVE GODINE

SRBIJA NAKON OVOGA NA NOGAMA Duško i Jelena donijeli odluku o RAZVODU, ovo se apsolutno nije OČEKIVALO

09. 03. 2019 - 20:26
0
Shares

Jelena Karleuša i Duško Tošić dogovorili su se da daju šansu svom braku do Nove godine! Par, koji je bio na korak do razvoda, zbližila je smrt pjevačicine majke Divne Karleuše.

karleusa-duskotosic

Fudbaler je i sam prije šest meseci izgubio oca Milorada i zna koliko njegova žena pati za majkom, pa je odlučio da ostane sa njom.

karleusa-dusko

Jelena je u veoma lošem psihičkom stanju, a Duško je svestan da bi je razvod dokrajčio. Njih dvoje su planirali da se razvedu zbog Jelenine afere sa Ognjenom Vranješom, ali su naprasno odlučili da braku daju još jednu šansu.

karleusa-dusko

Jelena je u veoma lošem psihičkom stanju zbog smrti majke, a Duško je sve vrijeme uz nju. Svestan je da bi joj razvod bio novi udarac i da bi ga teško podnijela. Brine da bi u tom slučaju pritisak medija mogao da je dokrajči. Zato je riješio da ostanu zajedno do Nove godine, a ako im ne bude išlo, definitivno će se razići, ali tek 2020.

karleusa-dusko

Na odluku da odlože razvod uticalo je i to što žele da poštede kćerke Atinu i Niku novog stresa.

5c647f90-0f04-401e-902b-2b000a0a0a67-jelena9-previeworg

Atina i Nika pate za bakom, a JK i Duško ne žele da im priređuju nove traume. Tošić planira da suprugu i kćerke vodi na odmor daleko od Srbije.

Učitaj još novosti