09. 03. 2019 - 10:55
I DALJE CIJELA HRVATSKA PRIČA O TOME: Iva Bošnjak objavila...
907
Shares
I DALJE CIJELA HRVATSKA PRIČA O TOME: Iva Bošnjak objavila fotografiju na kojoj se vide modrice

NEVJEROVATNO

I DALJE CIJELA HRVATSKA PRIČA O TOME: Iva Bošnjak objavila fotografiju na kojoj se vide modrice

Sport.ba
09. 03. 2019 - 10:55
0
Shares

Osiječanka Iva Bošnjak oglasila se na društvenim mrežama tvrdeći da je pretrpjela žestoku torturu od fudbalera zagrebačkog Dinama Ijaji Biliv Atimvena. 

Policajci su ispitali fudbalera, koji je, kako Iva tvrdi, rekao da je ona sama razbacala stvari po kući. Iva je na "Instagram" podijelila sliku povrede i, između ostalog, Atimvena nazvala monstrumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo , nocas izmedu 23,00 fizicki sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizickih ozljeda, policija je zabiljezila ovaj slucaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu srecu(nesrecu) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obracam doticnom gospodinu, a i upozoravam sve cure,djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika zivotna skola koju cu pamtiti do kraja zivota! i opet javno se obracam doticnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokusaj gusenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nesto! S tuzbom idem do kraja dok manijak ne dobije sto je trazio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao sto sam rekla, ti si na to rekao da ja neznam tko si ti , “ja sam igrac dinama” te ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo ! S svojom izjavom i tuzbom idem u sve novine , dok pravda ne pobjedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina , koja je dozivjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure nebi dozivjele ovako iskustvo! Takoder hvala svima na podrsci ja sam dobro.

Objavu dijeli I V A ???? (@iva977)

Ovo je njeno emotivno obraćanje javnosti...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

Objavu dijeli I V A ???? (@iva977)

(Sport.ba)

Učitaj još novosti