06. 03. 2019 - 10:32
NA POMOLU TRANSFER GODINE: Manchester United poslao ponudu...
907
Shares
NA POMOLU TRANSFER GODINE: Manchester United poslao ponudu Juventusu za trampu

TRANSFER

NA POMOLU TRANSFER GODINE: Manchester United poslao ponudu Juventusu za trampu

Sport.ba
06. 03. 2019 - 10:32
0
Shares

Kako prenose pojedini engleski mediji, Mančester junajted je zainteresovan za napadača Juventusa Paula Dibalu. Argentinac je i dalje bitan šraf u Torinu, ali ne kao što je bio pre dolaska Ronalda i često se piše o njegovom mogućem odlasku iz redova "Stare dame".

ronaldo-dybala

"Đavoli" su među zainteresovanim ekipama za njegove usluge, a navodno su spremili i ponudu za njegove usluge. Junajted je spreman da ponudi Juventusu trampu, u kojoj bi put "Old Traforda" otišao Dibala, dok bi u suprotnom smjeru otišao Romelu Lukaku.

Belgijanac je bio u nemilosti Ole Gunara Solskjera od kako je Norvežanin sjeo na klupu, Rašfrod je dobio prednost i iskoristio priliku. Tek kada se Rašford povrijedio, Lukaku je dobio pravu šansu i maksimalno je iskoristio, kako je u prethodna dva kola u okviru Premijer lige postigao četiri pogotka.

lukaku

Ipak, izgleda da korpulentni Belgijanac nije tip napadača kakve Solskjer voli, a kako je sva prilika da će Norvežanin ostati na klupi ekipe i po završetku sezone, izgleda da je klub spreman da se odrekne njegovih usluga, ukoliko bi u suprotnom smjeru krenuo Dibala.

Lukaku je inače istakao kako bi Juve bio jedini klub u koji bi prešao poslije Junajteda, a ne krije i da bi volio da zaigra sa Kristijanom Ronaldom.

Ostaje da se vidi šta u Torinu misle o svemu ovome, možda nas na ljeto čeka gotovo historijska razmjena.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti