04. 03. 2019 - 09:33
LIVERPOOL GUBI KORAK: Jurgen Klopp je pobijesnio i našao je...
907
Shares
LIVERPOOL GUBI KORAK: Jurgen Klopp je pobijesnio i našao je krivce za loše rezultate

PREMIERSHIP

LIVERPOOL GUBI KORAK: Jurgen Klopp je pobijesnio i našao je krivce za loše rezultate

Sport.ba
04. 03. 2019 - 09:33
0
Shares

Liverpul je uz mnogo sreće dobio Everton u prvom dijelu sezone, juče na "Gudisonu" nisu uspjeli, ostalo je 0:0 i sada kasne bod za vodećim Sitijem.

firmino-liverpool-psg

Podsjetimo Redsi su imali i sedam bodova prednosti, do kraja je devet mečeva, ništa nije gotovo, ali su sada šanse Liverpula ipak manje nego prije nekoliko nedelja.

Jirgen Klop je burno reagovao na pitanje o pritisku i činjenicu da njegov tim nije dao gol.

"Je l' vi mislite da je ovo plej stejšn, ubacim još jednog napadača i pobijedim. Za razliku od vas, ja na to gledam drugačije. Uvijek igramo ofanzivno, ali ne ludo. Učinili smo sve, nema razloga da sada osjećamo pritisak, ne razumijete kako stvari funkcionišu. Naredne nedelje igramo protiv Barnlija, hajde da stavim četiri klasična napadača, masakriraće nas iz kontre. Ne možete da rizikujete više od 100%, to je onda ludost", istresao se na novinare Nijemac. Mediji mu zamjeraju da  je bio plašljiv i da nije pružio šansu Šaćiriju i Nabi Keiti koji su kreativniji od igrača koje je poslao na teren.

Klop je našao i krivca.

"Vjetar je bio najveći problem, znam da vam se neće svidjeti, ali vjetar je duvao iz različitih pravaca, lopta je bila previše u vazduhu", kaže Klop.

Ovo je inače 34. "Mersisajd" u istoriji, nijedna utakmica se toliko puta u fudbalskoj ligi Engleske nije završila bez golova.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti