25. 02. 2019 - 21:38
OVAJ JE GORI I OD KHABIBA: Svjetski prvak se zaletio u publiku...
907
Shares
OVAJ JE GORI I OD KHABIBA: Svjetski prvak se zaletio u publiku i započeo žestoku tuču, A ONDA SE DESILO OVO

JIU JITSU

OVAJ JE GORI I OD KHABIBA: Svjetski prvak se zaletio u publiku i započeo žestoku tuču, A ONDA SE DESILO OVO

Sport.ba
25. 02. 2019 - 21:38
0
Shares

Svi su mislili da je Khabib jedini koji je u stanju napraviti rusvaj nakon borbe ulijetanjem među publiku. Možda čak i gore scene vidjeli smo ovog vikenda u Sao Paulu na eventu BJJ Stars.

05

Protagonista ove priče je Erbert Santos, svjetski prvak u međunarodnom jiu-jitsuu, koji se borio s Filipeom Penom, ali je nekoliko minuta nakon početka borbe povrijedio koljeno.

Dok je ležao na tlu i čekao doktorsku pomoć, neko iz publike mu je nešto dobacio, a onda smo vidjeli da Santosova povreda nije baš ozbiljna, s obzirom na brzinu kojom je ustao i zaletio se prema provokatoru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

É triste um grande evento terminar dessa maneira! ????

Objavu dijeli ???? ATIVE AS NOTIFICACÕES (@jiujitsu_style)


Tu su deblji kraj izvukli i gledaoci koji su završili na podu nakon Erbertova zalijetanja, ali nakon kratke gužve, činilo se da se situacija primirila. Međutim, tu nije bio kraj. Santos je zatim pojurio na drugu stranu, prema drugom provokatoru, pa je napao i njega, ovaj put još brutalnije, i tek je tada nastao pravi haos. 

 
Santos je završio na podu pa je i sam dobio batine, a u kaznenu ekspediciju uključio se i njegov protivnik Pena koji ga je šutnuo dok je bio na podu.
 

Santos je odmah suspendiran, a očekuje ga i žestoka kazna.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti