24. 02. 2019 - 09:49
EDIN JE SINOĆ BLISTAO, A VEĆ DANAS NADOMAK TRANSFERA KARIJERE...
907
Shares
EDIN JE SINOĆ BLISTAO, A VEĆ DANAS NADOMAK TRANSFERA KARIJERE Ovaj detalj sve je razotkrio - Džeko na korak od snova

SILNO GA ŽELE NA MEAZZI

EDIN JE SINOĆ BLISTAO, A VEĆ DANAS NADOMAK TRANSFERA KARIJERE Ovaj detalj sve je razotkrio - Džeko na korak od snova

Sport.ba
24. 02. 2019 - 09:49
0
Shares

Roma je na gostovanju kod Frosinonea savladala domaću ekipu rezultatom 3:2.

roma-dzeko-1

Prvi su do prednosti došli domaćini pogotkom Camilla Ciana u petom minutu susreta. Edin Džeko je poravnao rezultat u 30. minutu, da bi samo jedan minut kasnije gosti došli do prednosti pogotkom Lorenza Pellegrinija.

dzeko-roma-sut-epa

U drugom dijelu Andrea Pinamonti postiže izjednačujući pogodak, da bi u petom minutu sudijske nadoknade kapiten BiH donio tri zlata vrijedna boda svom timu.

dzekoedin

Već neko vrijeme se nagađa o odlasku Dijamanta s "Olimpica", a navodno je ponajviše zagrizao Inter. Nerazzurri su se dodatno pokrenuli nakon problema s kapitenom Mauro Icardijem, koji je trenutno "na ledu".

Argentinac je trenutno van stroja, pregovori o produženju saradnje su zapeli, a mediji nagađaju da bi na ljeto mogao preći u direktnog i omražemog rivala - Juventus. Čak su italijanski mediji tvrdili da je prethodne tri utakmice propustio jer nije želio igrati - simulirao je povredu za koju se kasnije ustanovilo i da ne postoji.

mauro-icardi-wanda

Njegova izabranica i agentica, Wanda Nara, tvrdi da Mauro nije bio spreman, tj. da je zaista bio povrijeđen. Navodno će Beppe Marotta i društvo ponuditi još jednom novi ugovor, prema ranije dogovoru s Wandom. Ukoliko se i to izjalovi, krenuli bi odlučno po njegovu zamjenu, a navodno je prvi izbor niko drugi do kapiten BiH.

Sve su dodatno zakuhale aktivnosti Ivana Perišića i Marcela Brozovića na društvenim mrežama. Naime, sjajni hrvatski dvojac na Instagramu je lajkao objavu jedne Interove stranice u kojoj se traži dovođenje Džeke na "Meazzu".

5

Pitanje je samo kako će reagovati Mauro Icardi, koji će propustiti i večerašnji derbi u Firenzi protiv Viola. Inter bi eventualnim neuspjehom dodatno bio uzdrman u borbi za plasman u Ligu prvaka naredne sezone...

skysports-edin-dzeko-roma-serie-a-4587896

roma-dzeko

dzeko-roma4

edin-dzeko-celebrates-190223g1050

dzeko-zaniolo

dzeko

(Sport.ba)

Učitaj još novosti