22. 02. 2019 - 23:28
VELJKOVA BIVŠA KRILA TRUDNOĆU: Tek sada progovorila o svemu,...
907
Shares
VELJKOVA BIVŠA KRILA TRUDNOĆU: Tek sada progovorila o svemu, dok nisam počela da plačem nije mi vjerovao!

VELJKOVA BIVŠA KRILA TRUDNOĆU: Tek sada progovorila o svemu, dok nisam počela da plačem nije mi vjerovao!

22. 02. 2019 - 23:28
0
Shares

Ana Cakić, bivša djevojka Veljka Ražnatovića, udala se prošle godine za srpskog fudbalskog reprezentativca Predraga Rajkovića. Kada je dva mjeseca kasnije otkrila da je u drugom stanju, u trenutku je zaplakala.

veljko-raznatovic

"Saznala sam da sam trudna na običnom pregledu i bila sam u šoku. Plakala sam i gledala u sličicu koju sam dobila i na kojoj je beba kao zrno pasulja. Odmah sam zvala Peđu jer nisam mogla da izdržim da ćutim pa da da mu kasnije kažem na kreativan način. Peđa je prvo pomislio da se šalim, ali kada je čuo da plačem povjerovao je. Nije bio sam pa nije mogao nešto specijalno da kaže, ali odmah smo se našli i počeli smo da se radujemo zajedno", otkrila je gospođa Rajković putem društvene mreže Instagram.

2

Odgovarajući dalje na pitanja pratilaca na ovoj društvenoj mreži, Ana je rekla da je u trudnoći proganja mučnina od 8. nedelje i, iako pazi na ishranu, trenutno ima i jedan porok, piše Kurir.

"Jedino od nezdravih namirnica konzumiram koka-kolu, ali ona je dobra pritiv mučnine. Jedu mi se lubenica, pršuta i zdenka", kaže ona.

veljko-raznatovic-24-830x0

Odluka je pala - bebu će roditi prirodnim putem! Iako u drugom stanju uživa kraj supruga u Izraelu, gdje je trenutno angažovan, ima želju da se porodi u Beogradu.

"Ja sam uvijek za prirodan porođaj kao najbolju opciju, a svaki bol se zaboravi kad iz njega dobijete nešto najljepše. Porodiću se u Beogradu i biću tu sigurno mjesec dva jer se osjećam sigurnije u svojoj zemlji i imaću pomoć oko bebe, a onda idemo kod tate", otkriva Ana.

veljko-1-620x350

"Oboje volimo djecu i planiramo veliku porodicu", istakla je ona.

3

Na pitanje zašto je krila da je u drugom stanju, rekla je:

"Milion ovakvih pitanja. Ljudi, vjenčanje je bilo u avgustu prošle godine. Tada nisam bila trudna, dva mjeseca kasnije sam ostala trudna i sada sam četvrti mjesec".

Učitaj još novosti