22. 02. 2019 - 17:54
I kamen bi zaplakao: Šabanov kovčeg spustili u grob uz...
907
Shares
I kamen bi zaplakao: Šabanov kovčeg spustili u grob uz potresnu pjesmu, Bata Mirković neutješan!

I kamen bi zaplakao: Šabanov kovčeg spustili u grob uz potresnu pjesmu, Bata Mirković neutješan!

22. 02. 2019 - 17:54
0
Shares

Saban Šaulić je sahranjen na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana, uz prisustvo ogromnog broja ljudi. Najteže je bilo porodici kralja narodne muzike, a najpotresnija scena viđena je kada je kovčeg spuštan u grob, i kada su harmonikaši zasvirali Šabanov hit "Ne plači dušo".

irfk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpjn01eqv8vmdjlzmi3nde4yjdhogu0yzcyyzkyn2rmm2yznzfjnzcuanblz5gtas0c5acbotab

Scena koja je parala srca, natjerala bi i kamen da zaplače. I najtvrđi ljudi, potput Zorana Bate Mirkovića, trenera Partizana, koji je zet Šabana Šaulića, nije mogao da obuzda emocije.

saban-saulic-100-830x0

Zaplakao je i na licu se vidjela velika tuga, jer je bio posebno vezan za svog tasta. Takođe je sve vrijeme grlio i tješio svoju suprugu Sanelu, piše "Telegraf".

saban-saulic-sahrana

Šaban Šaulić je sahranjen uz prisustvo oko 5.000 ljudi, među kojima su bili brojni sportisti, predstavnici Crvene zvezde i Partizana, kao i bivši as Barcelone koga mnogi nisu prepoznali.

saban-saulic-sahrana-svet-00

Sahrani je prisustvovao i njegov bivši zet Ivan Adžić, otac Luke Adžića i brojne ličnosti iz svijeta sporta, kulture, muzike, politike i ostalih društvenih sfera.

Učitaj još novosti