21. 02. 2019 - 14:19
SOLSKJAER ODRADIO SVOJE Jedan od najbitnijih igrača Uniteda...
907
Shares
SOLSKJAER ODRADIO SVOJE Jedan od najbitnijih igrača Uniteda pred potpisom UGOVORA ŽIVOTA, biće jedan od najplaćenijih

MARCUS RASHFORD

SOLSKJAER ODRADIO SVOJE Jedan od najbitnijih igrača Uniteda pred potpisom UGOVORA ŽIVOTA, biće jedan od najplaćenijih

Sport.ba
21. 02. 2019 - 14:19
0
Shares

Prema navodima britanskih medija engleski fudbaler Marcus Rashford nalazi se pred potpisom novog šestogodišnjeg ugovora sa Manchester Unitedom.

Nakon pozitivnih razgovora sa rukovodstvom kuba Rashford je nagovijestio da je spreman da potpiše novi ugovor, koji bi ga za United vezao do ljeta 2025. godine. Navodno u slučaju da stavi paraf mladi 21-godišnji napadač postao bi jedan od najplaćenijih igrača kluba sa Old Trafforda.

rashford-martial

Rashford je u vrijeme dok je menadžer bio Jose Mourinho sumnjao u svoj ostanak u Manchester Unitedu, i nagovještavao je da bi mogao pronaći drugu sredinu u kojoj bi bio standardan prvotimac. No, od dolaska na klupu Ole Gunnara Solskjaerra je “procvjetao“, pa u posljednjih 15 utakmica ima učinak od osam golova.

rashford

Rashford je dijete Manchestere Uniteda u kojem je počeo trenirati sa osam godina. Prošao je sve starosne kategorije, da bi 2015. godine potpisao profesionalni ugovor. Do sada je za “crvene đavole“ odigrao 155 takmičarskih utakmica i postigao 42 gola. U dresu reprezentacije Engleske upisao je 31 nastup uz šest pogodaka.

 

Učitaj još novosti