20. 02. 2019 - 16:10
GRAD NA LOŠEM GLASU: Češki navijači upozoreni
907
Shares
GRAD NA LOŠEM GLASU: Češki navijači upozoreni

LIGA EVROPE

GRAD NA LOŠEM GLASU: Češki navijači upozoreni

Sport.ba
20. 02. 2019 - 16:10
0
Shares

Službena internetska stranica Viktorije iz Plzena objavila je članak u kojemu je upozorila svoje navijače kako da se ponašaju u četvrtak u Zagrebu, dakle, na dan uzvratnog susreta Europske lige protiv Dinama.

Zagreb je češkim tifosima u suštini predstavljen kao izrazito neprijateljska sredina, pa su navijači Viktorije dobili naputak da se drže u većim grupama i da gravitiraju prema Trgu bana Jelačića.

bbb

"Savjetujemo navijačima da ne nose klupska obilježja, bilo šalove ili dresove. Također, klonite se pirotehnike. Izbjegavajte sve što bi moglo isprovocirati navijače Dinama. Utakmica je proglašena duelom visokog rizika i postoji velika mogućnost da dođe do napada domaćih navijača. Poštuje uputstva koje će vam dati tamošnja policija" – navedeno je, između ostalog, na stranici češkog kluba.

bbb2

"Nastojte se u 16:30 okupiti na Trgu bana Jelačića jer će s tog mjesta će krenuti kolona prema stadionu Maksimir. Po završetku utakmice pričekajte da vas policija pusti sa stadiona i isprati do autobusa. Slijedite uputstva i budite iznimno oprezni"– rečeno je na stranici. U Zagrebu se u četvrtak očekuje petstotinjak navijača Viktorije. 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti