20. 02. 2019 - 10:48
GERARD PIQUE JEDNOSTAVNO NE MOŽE BEZ NJIH: Vrijeđao je Real i...
907
Shares
GERARD PIQUE JEDNOSTAVNO NE MOŽE BEZ NJIH: Vrijeđao je Real i poručio im je samo JEDNO

ACB

GERARD PIQUE JEDNOSTAVNO NE MOŽE BEZ NJIH: Vrijeđao je Real i poručio im je samo JEDNO

Sport.ba
20. 02. 2019 - 10:48
0
Shares

Možda je Barcelona igrala utakmicu Lige prvaka protiv Lyona, ali za braniča Piquea je nakon utakmice u centru pažnje bila košarka. Branič Barcelone Gerard Pique ponovno je otvorio svađu s Real Madridom, sugerirajući da se ljuti rival ponaša licemjerno kad je riječ o sudačkim odlukama – koji god sport je u pitanju.

pique23

Košarkaši Reala doživjeli su bolno razočaranje u nedjeljnom finalu Kupa nakon što je u zadnjoj akciji dosuđena silazna putanja Anti Tomiću za pobjedu Barcelone 94:93. Nakon utakmice uslijedile su teške optužbe da je Barcelona profitirala od nekoliko sudačkih odluka koje su dovele do njezinog trijumfa.

ante-tomic22

No, Pique je istaknuo da kad Real dobije sudačku pomoć, kao što je bilo u derbiju s Atleticom, tada nema komentara.

''Madrid se ne žali samo u nogometu, to se događa i u košarci, barem nemaju drugih sportova jer bi morali to trpjeti u hokeju i rukometu'', rekao je Pique novinarima nakon što je Barcelona odigrala 0:0 protiv Lyona u Ligi prvaka.

''Onda odu na Wanda Metropolitano, suci im pomognu pa onda ušute i ne žale se'', dodao je Katalonac.

''Bilo je u tom finalu grešaka u korist Reala, a potom u korist Barce, i dobro, kasnije smo imali cijelu predstavu iz Madrida o sucima. Vrlo sam ponosan na te igrače'', izjavio je Pique.

Barcelona je imala 24 neuspjela pokušaja na gol Lyona, dok je posebno neraspoložen bio Luis Suarez, koji je propustio nekoliko zlatnih prilika.

''Nisam zabrinut, imamo puno talentiranih igrača. I siguran sam da će golovi doći. Ako je Suarez pokazao jednu stvar, to je da može postizati golove'', zaključio je branič Barcelone.

messi-suarez-pique-barcelona

(Sport.ba)

Učitaj još novosti