19. 02. 2019 - 07:25
"PROTURIO JECI KROZ NOGE" Ognjen Vranješ je objavio...
907
Shares

"PROTURIO JECI KROZ NOGE" Ognjen Vranješ je objavio fotografiju, a onda su svi počeli komentarisati Jelenu Karleušu

19. 02. 2019 - 07:25
0
Shares

Nakon velike afere koja je isplivala u javnost, a tiče se poruka i fotografija koje je Jelena Karleuša razmenjivala s Ognjenom Vranješom, pjevačica se povukla iz javnosti. Ipak, bh. reprezentativac s vremena na vreme objavljuje fotografije, a ova koju je okačio na svom Instagramu izazvala je veliku pažnju.

karleusa-vranjes

Naime, Ognjen Vranješ je okačio fotografiju na fudbalskom terenu na kojoj se bori za loptu, a uslijedili su razni komentari na račun Jelene Karleuše poput: "Karleuša pari oči", "Proturio Jeci kroz noge" i "Šta oće Karleuša od Vranješa: Oće k***".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

S druge strane, Karleuša ne daje nikakve izjave, a na Instagramu se nekoliko puta oglašavala, ali nije željela uopće ni pominjati aferu o kojoj bruji Balkan. Prilikom emisije "Zvezde Granda" tokom vikenda je izjavila:

karleusa

- Ja moram da kažem da se konkretno Draganom, zbog nekih mojih privatnih problema, bavila Ivana Negativ, koja je u mom timu. Mislim da je bila greška, ja se tebi izvinjavam što nisam mogla da ti se posvetim na pravi način. ali, ništa nije izgubljeno - rekla je Jelena koja se u tom trenutku i uhvatila za glavu.

Učitaj još novosti