18. 02. 2019 - 09:50
(VIDEO) DOBRA ZABAVA NA ALL STAR MEČU Lebron pobjedio, MVP je...
907
Shares
(VIDEO) DOBRA ZABAVA NA ALL STAR MEČU Lebron pobjedio, MVP je kod šampiona

NBA

(VIDEO) DOBRA ZABAVA NA ALL STAR MEČU Lebron pobjedio, MVP je kod šampiona

Sport.ba
18. 02. 2019 - 09:50
0
Shares

Lebronov tim je režirao preokret, mada se činilo da će Grk i njegovi "pikovi" kreirati iznenađenje. Predvođeni Adetokumbom oni su postigli 53 poena u prvoj četvrtini i bili na +13 na poluvremenu.

Kris Midlton je sa klupe dao 17 poena u prvom dijelu, u nastavku u jednom trenutku su bili na +20.

Ali onda je uslijedio furiozan preokret, na kraju Durant je za Lebronov tim dao 31 poen i drugi put u karijeri uzeo MVP trofej.
Nije bio najefikasniji, Adetokumbo je ubacio 38 poena, promašio samo šest puta, Pol Džordž je dodao 20, vidjeli smo kao i obično niz sjajnih poteza, Kari je zakucao u svom rodnom gradu, Lebrnov tim je sasuo 35 trojki, to je na kraju odlučilo. 


Novicki je dobio ovacije, pogodio je za četiri minuta sve tri trojke, na drugoj strani Dvejn Vejd u svom poslednjem pojavljivanju na meču svih zvezda, 7 poena za desetak minuta. Kod pobjednika, jedino je manje igrao povređeni Entoni Dejvis.

Na kraju, zabava u prvom planu, odbrane nisu postojale, ali planeta je vidjela zaista mnogo fantastičnih poteza i ono najbolje od košarke.
A sada prave stvari, slijede odlučujući mjeseci u trci za plej of i onda kruna svega doigravanje. Igrači će imati nekoliko dana pauze, a liga se nastavlja u četvrtak.

 

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti