17. 02. 2019 - 10:36
KATASTROFA: Nekada jedan od omiljenih fudbaler Jugoslavije iz...
907
Shares
KATASTROFA: Nekada jedan od omiljenih fudbaler Jugoslavije iz sveg glasa pjevao ČETNIČKE PJESME

DULE SAVIĆ

KATASTROFA: Nekada jedan od omiljenih fudbaler Jugoslavije iz sveg glasa pjevao ČETNIČKE PJESME

Sport.ba
17. 02. 2019 - 10:36
0
Shares

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić uzeo je mikrofon u ruke i zapevao četničku pjesmu. 

"Morem plovi jedna mala barka", pjevao je Savić na proslavi Delija koji su slavili 25 godina grupe "Brigate" i napravio rusvaj. Sporni klip možete pogledati na Instagram storyu fudbalera Zvezde Marka Gobeljića gobeljamg7.

Da podsjetimo, prije neki dan Dušan Savić zgrožen incidentom koji se u dogodio na Rivi u Splitu, kada su hrvatski huligani bez razloga napali vaterpoliste Crvene zvezde, u svom stilu očitao lekciju komšijama.

 

33

"Ja bih da osudim ovu sramnu izjavu ove gospođe koja je predsjednik Hrvatske i koja je kaže osudila huliganski gest", počeo je svoje izlaganje Savić. 

"Mi bismo sami sebe trebali više da poštujemo, da nam se ovo ne bi dešavalo. Da, ne dajemo naivno deklarativne izjave. Imamo milion primjera proteklih dana i mjeseci. Veće samopoštovanje bi spriječilo ovakve situacije.

32

Samo se sjetite kada je predsjednik bio u Bosni, kada je jedva izbegao linč, a onda pozvao njihovog predsjednika da igraju šah ovde. Do dan sanas, se ne zna koje to učinio. Kada stalno popuštate, a ja jesam da se međusobno poštujemo, ali koliko poštuješ ti mene i ja ću tebe. Ti mene ne poštuješ, ja sa tobom nemam šta da radim. Kažem vam, ne daj Bože fudbal da se desi da igramo, biće stalno ovoga."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti