16. 02. 2019 - 19:10
PLAN ZA SPAS: Ukoliko dovedu njega za trenera, HAZARD OSTAJE
907
Shares
PLAN ZA SPAS: Ukoliko dovedu njega za trenera, HAZARD OSTAJE

PREMIERSHIP

PLAN ZA SPAS: Ukoliko dovedu njega za trenera, HAZARD OSTAJE

Sport.ba
16. 02. 2019 - 19:10
0
Shares

Kako prenose engleski mediji, Čelsi je stupio u kontakt sa Zidanom koji je prva želja tima. Naime u klubu vjeruju da Francuz autoritetom može da ostvari kontrolu nad svlačionicom što prethodnicima nije pošlo za rukom.

61442479-zinedine-zidane

Navodno, on je mnogo raspoloženiji da preuzme Čelsi nego recimo Junajted o čemu se pričalo, a sva je prilika da će morati da sačeka šansu u Juventusu koji nema namjeru da pusti Alegrija.

U slučaju smjene Sarija o čemu smo pisali danas i koja je, kako vjeruju igrači stvar nedelja, klupu bi privremeno "zadužio" Đanfranko Zola do kraja sezone, a onda bi Zidan izvršio novu revoluciju.

sarri010219-0

Veliko je pitanje da li bi ostao Iguian, ali bi Žiru mogao da dobije novi jednogodišnji ugovor, plus bi Francuz imao potpuno odriješene ruke u dovođenju igrača.

Naravno mediji su odmah počeli da pričaju o Ikardiju, ali čini se da su to pretpostavke i da za sada uopšte "Plavci" i ne razmišljaju o prelaznom roku.

icardi-nainggolan

Ono što mediji potenciraju je da bi eventualni dolazak Zidana značio i šansu da Azar kome je "Zizu" idol ipak prihvati ponudu i produži ugovor sa sadašnjim klubom, a sigurno da bi Francuz na klupi bio mamac i za još neke igrače, možda Marsela ali i još par igrača koji bi da napuste Real, moguće i Tonija Krosa.

hazard

kross

(Sport.ba)

Učitaj još novosti