16. 02. 2019 - 16:23
NASTAVLJA SE ŽESTOKA BORBA VELIKANA: Budućnost Luke Jovića još...
907
Shares
NASTAVLJA SE ŽESTOKA BORBA VELIKANA: Budućnost Luke Jovića još nije poznata, ali karijeru će nastaviti u jednom od ova dva kluba

PRIMERA

NASTAVLJA SE ŽESTOKA BORBA VELIKANA: Budućnost Luke Jovića još nije poznata, ali karijeru će nastaviti u jednom od ova dva kluba

Sport.ba
16. 02. 2019 - 16:23
0
Shares

Nove informacije oko Luke Jovića. Naime, prema tvrdnji nemačkih medija, u klub je stigla nova ponuda, Čelsi je izjednačio Realovu sumu, 45 miliona eura kako bi doveo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

jovic3

Njihov cilj je da podmlade tim, iako Žiru ima ambiciju da produži ugovor, izgleda da je prodaja neminovna, a nije sigurno ni šta će se desiti sa Iguainom. Njegova sudbina nije vezana za Sarija, no, u ovom trenutku nije jasno hoće li Juventus pristati da spusti cijenu za Argentinca na koga ne računa.

Luka Jović bi bio idealno pojačanje, važno je napomenuti da su Čelsijevi skauti jako zadovoljni onim što su vidjeli i da njegova eventualna kupovina nije vezana za novog trenera.

lukajovic

Jer, i ako Sari ode, u šta niko ne sumnja, jasno je da bi Lampard ili eventualno neki drugi menadžer mogao da računa na momka budućnosti, ali i da bi Jović, s obzirom na situaciju sa napadačima mogao da računa na pravu šansu u Engleskoj.

Njega hoće i Barselona, navodno oni imaju neku vrstu dogovora sa novim napadačem, ali će Ajntraht na kraju sezone prihvatiti najbolju ponudu, oni će platiti ekipi Benfike 12 miliona otkup Srbina, a onda najvjerovatnije uzeti gotovo četiri puta veću sumu za svog "bombardera".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti