13. 02. 2019 - 10:02
POBUNA U SVLAČIONICI KRALJEVA Jedna od najvećih zvijezda...
907
Shares
POBUNA U SVLAČIONICI KRALJEVA Jedna od najvećih zvijezda opalila iz prve: Ako me ne žele – ODLAZIM!

MARCELO ZA ESPN

POBUNA U SVLAČIONICI KRALJEVA Jedna od najvećih zvijezda opalila iz prve: Ako me ne žele – ODLAZIM!

Sport.ba
13. 02. 2019 - 10:02
0
Shares

Sjajni lijevi bek Real Madrida, Marcelo, po mnogima je najbolji na svijetu trenutno. Brazilac je, pak, izjavio je prije današnjeg susreta s Ajaxom da je spreman otići iz Real i ako ga klub više ne treba da će on na ljeto promijeniti sredinu, ali pod jednim uvjetom - prenosi ESPN.

"Ako sam na popisu igrača koje žele prodati, mogu me isplatiti i stvar je riješena. Vjerujem u sebe, svoj rad, ali ako dođe dan da me Real više ne želi, odlazim. Bit ću tužan, ali ću otići. Ali siguran sam da neću biti otjeran", poručio je Marcelo.

marcelo2

Santiago Solari se sve više oslanja na mlađe igrače, a Brazilac je sve češće na klupi u prvenstvenim utakmicama. Velika je vjerovatnoća da će i večeras Sergio Regulion biti u prednosti, a Solari smiruje tenzije komplimentirajući Marcelu biranim riječima:

"Marcelo je sjajan, naš zamjenik kapitena, simbol kluba. Uvijek stavlja momčad ispred svega ostalog. Trenira vrlo dobro kao i ostatak igrača. Vrijedno radi svaki dan sa smiješkom na licu i mi ga svi volimo."

marcelo-coutinho

Inače, već se sedmicama unazad pretpostavlja da će Marcelo slijediti put svog bivšeg saigrača Cristiana Ronalda, koji bi ga rado vidio u Juventusu. A to upravo u Torinu i priželjkuju, jer bi onda zaista imali strašan tim...

marcelo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti