12. 02. 2019 - 10:15
CITYEVI NAVIJAČI POLUDILI: Primitivizam Gonzala Higuaina je...
907
Shares
CITYEVI NAVIJAČI POLUDILI: Primitivizam Gonzala Higuaina je dno dna

NEVJEROVATNO

CITYEVI NAVIJAČI POLUDILI: Primitivizam Gonzala Higuaina je dno dna

Sport.ba
12. 02. 2019 - 10:15
0
Shares

Milanovi navijači već imaju novog idola, četiri gola Krzysztofa Piateka u toliko utakmica učinili su svoje i više nitko na San Siru ne plače za Gonzalom Higuainom. Možda bi trebali, ali ne za njim, nego nad njegovom sudbinom jer gdje taj prođe – trava više ne raste.

piatek-genoa

Nije loše krenuo, zabio je odmah na debiju protiv Huddersfielda, navijači su mu već počeli izjavljivati ljubav, doimalo se kao početak idiličnog odnosa, ali samo sedam dana kasnije, sve se promijenilo.

Naime, u prošlom premierligaškom kolu Chelsea je dobio pola tuceta u mrežu od Manchester Cityja, porcija koja bi posramila i slabije klubove od Plavih, a Maurizio Sarri zbog tog rezultata mogao bi odletjeti s klupe već nakon malo više od polovice sezone.

07

A za njim bi mogao i njegov bahati miljenik, nastavi li ovako, jer je u poluvremenu najtežeg klupskog poraza u povijesti izgubio živce u tunelu stadiona Etihad. Kamera ga je snimila kako pljuje niz stepenište u samom tunelu. Vidno živčan, vjerojatno radi rezultata, ponio se kao primitivac, a engleska javnost jedva ga je dočekala i osudila je njegov neprimjeren čin.

"Ponašaj se tako kod kuće," pišu mu navijači.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti