12. 02. 2019 - 08:56
DA IMAO JE HRABROSTI URADITI TO: Bivši štoper Liverpoola odbio...
907
Shares
DA IMAO JE HRABROSTI URADITI TO: Bivši štoper Liverpoola odbio Barcu

PRIMERA

DA IMAO JE HRABROSTI URADITI TO: Bivši štoper Liverpoola odbio Barcu

Sport.ba
12. 02. 2019 - 08:56
0
Shares

Interesantne informacije nam stižu iz Španije, naime, sudeći po Mithatu Halisu, partneru u kompaniji koja zastupa štoper Fenerbahčea Martina Škrtela, iskusni Slovak je tokom januarskog roka bio velika želja Barselone.

skrtel

Katalonci su zbog slabe forme Pikea i povrede Umtitija željeli da dovedu iskusno pojačanje za zadnju liniju, pominjao se i Bane Ivanović kao opcija, a izgleda da je u priči bio i bivši fudbaler Liverpula.

Ipak, sam fudbaler je odbio transfer karijere, jer ne želi da bude zamena za Pikea i Umtitija.

"Barselona je želela da ga potpiše i insistirali su na njemu jer im je trebao centralni defanzivac kao pouzdana alternativa, ali igrač nije pristao jer nije želio da bude zamjena za Pikea i Umtitija", rekao je Halis.

On je dodao i da je Škrtel bolji igrač od Klemena Lenglea, koji je ljetos stigao na "Kamp Nou" iz Sevilje, ali i da je iskusni Slovak sretan i zadovoljan u Istanbulu.

Škrtel je član Fenerbahčea od 2016. godine, kada je u Tursku stigao iz Liverpula, a ugovor sa turskim velikanom ističe mu na kraju sezone.

munir-rakitic-barca

Barsa je na kraju angažovala Džejsona Murilja iz Valensije, imaju i opciju da ga otkupe, stigao je privremeno i mladi Todibo iz Tuluza, dok će narednog ljeta na sve načine pokušati da dovedu mladog Holanđanina Matisa de Lihta iz Ajaksa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti