11. 02. 2019 - 15:45
ONI SE NE ŠALE Najvećim transferom stvaraju najjaču ekipu svih...
907
Shares
ONI SE NE ŠALE Najvećim transferom stvaraju najjaču ekipu svih vremena

TRANSFERI

ONI SE NE ŠALE Najvećim transferom stvaraju najjaču ekipu svih vremena

Sport.ba
11. 02. 2019 - 15:45
0
Shares

Juventus stvara ekipu od koje će svi drhtati
 

Čak 200 milijona eura. Iznos je to bankovnih garancija koji Juventus razmišlja ponuditi Liverpoolu za transfer Mohameda Salaha, egipatskog napadača na kojeg su u Torinu bacili oko.
Informaciju prenosi The Guardian stavljajući u isti kontekst odlazak Paula Dybale, argentinskog reprezentativca koji je postigao tek dva pogotka u 20 ovosezonskih nastupa za talijanske prvake u Seriji A.

salah1

Poznaje okruženje
Salah ima iskustvo igranja u talijanskom prvenstvu iz kojeg je, preciznije iz Rome, stigao u Liverpool te kroz 86 utakmica za klub s Anfielda postigao 64 gola uz 24 asistencije. Jednak broj asistencija upisao je i u dresu Rome u 83 odigrane utakmice kroz koje je poentirao 34 puta. Njegov transfer Liverpool je platio 50-ak milijona eura.
Ostvari li se navedeno Salah će postati drugi najskuplji igrač svih vremena. Rekord je transfer Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain za 222 milijona eura, dok je trenutačno na drugom mjestu transfer Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG vrijedan, vjeruje se, 180 milijona eura.
Uvjerljivo najbolja talijanska ekipa svoj rekordni ulazni transfer ostvarila je u ljeto prošle godine kada je za 100 milijuna eura (plus mogućih 12 milijona kroz bonuse) dovela Cristiana Ronalda.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti